Ο NG προτείνει

Την Κυριακή από την Πλατεία Συντάγματος η εκκίνηση του 32ου Γύρου της Αθήνας

today30 Νοεμβρίου, 2018

Background
share close

Την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2018 πραγματοποιείται ο «32ος Γύρος της Αθήνας», με γραμμή εκκίνησης την Πλατεία Συντάγματος για περισσότερους από 10.000 δρομείς.

Ο Γύρος της Αθήνας, διοργανώνεται από τον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας δήμου Αθηναίων και είναι η μακροβιότερη και πιο μαζική αθλητική διοργάνωση, που γίνεται από το 1982, σε επίπεδο Τοπικής Αυτοδιοίκησης στην Αθήνα.

Η εκκίνηση για τις διαδρομές των 10 και 5 χιλιομέτρων θα δοθεί στις 10 το πρωί από την πλατεία Συντάγματος, από το ύψος της Ερμού και από τη Λ. Αμαλίας- μπροστά από τον Άγνωστο στρατιώτη, αντίστοιχα.

 

Εγγραφές & παραλαβή αριθμού

  • Οι ηλεκτρονικές εγγραφές συνεχίζονται έως 30 Νοεμβρίου και ώρα 23.00, στο opanda.gr

Η παραλαβή των αριθμών, όσον αφορά στις ηλεκτρονικές εγγραφές,θα γίνεται έως 1 Δεκεμβρίου, μόνο από τα Κεντρικά Γραφεία του Οργανισμού, Πνευματικό Κέντρο δήμου Αθηναίων, Ακαδημίας 50, Ισόγειο – αίθουσαΚόντογλου, Τμήμα Προγραμματισμού –Ανάπτυξης και Μαζικού Αθλητισμού, τηλ. 210-5284873 – 4, Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00 – 16:00 και Σάββατο 09:00 – 17:00.

  • Οι εγγραφές στις εξωτερικές μονάδες του Οργανισμού θα γίνονται σύμφωνα με τις ημέρες και ώρες λειτουργίας τους, ενώ οι συμμετέχοντες θα μπορούν να παραλάβουν τον αριθμό τους έως 30 Νοεμβρίου.
    *Όλα τα σημεία για τις εγγραφές, υπάρχουν στην ιστοσελίδα του Οργανισμού opanda.gr
  • Την ημέρα του αγώνα θα πραγματοποιούνται εγγραφές και για τις δύο διαδρομές στη γραμματεία, από 08:30 π.μ. έως 09:30 π.μ. στην Πλατεία Συντάγματος.
    Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στα τηλέφωνα
    210 5284873 & 4.

    Διαδρομές

    10χλμ: Εκκίνηση από την κάτω πλευρά της Πλ. Συντάγματος – Φιλελλήνων – (δεξιά)

    Λεωφ. Αμαλίας-Λεωφ.Συγγρού – (δεξιά) στον πεζόδρομο Διον. Αρεοπαγίτου – κόμβος Ακροπόλεως – Γαριβάλδι -περιφεριακός Φιλοπάππου – Ακάμαντος – Νηλέως – (δεξιά) Δημοφώντος – (αριστερά) Ηρακλειδών – γέφυρα Πουλοπούλου – (δεξιά) Πειραιώς – Σταδίου – (αριστερά) Βασ.Γεωργίου Α – (αριστερά) Πανεπιστημίου – (δεξιά) Εμμανουήλ Μπενάκη – (δεξιά) Ακαδημίας – (δεξιά) Βασ. Σοφίας – (αριστερά) Λεωφ.Αμαλίας (ύψος Αγνώστου Στρατιώτη)Τερματισμός

    5χλμ: Εκκίνηση Λεωφ.Αμαλίας (ύψος Αγνώστου Στρατιώτη με ροή των δρομέων αντίθετα στην κίνηση των οχημάτων) – (αριστερά) Λεωφ. Βασ. Όλγας (αντίθετο ρεύμα κίνησης) -(αριστερά) Λεωφ. Βασ. Κωνσταντίνου (αντίθετο ρεύμα κίνησης) – κόμβος HiltonΛεωφ. Βασ. Σοφίας (ρεύμα ανόδου) – ύψος Πέτρου Κόκκαλη (αναστροφή) -Λεωφ. Βασ. Σοφίας (ρεύμα καθόδου) – (δεξιά) Λεωφ. Βασ. Σοφίας προς Μεγ. Βρετανία – τερματισμός στο σημείο της εκκίνηση

    Χώρος φύλαξης

    Στην Πλατεία Συντάγματος θα υπάρχει ειδικά διαμορφωμένος χώρος για τη φύλαξη ρουχισμού.

    Από τις 9 το πρωί οι μουσικοί παραγωγοί του «Ngradio» θα ντύσουν μουσικά το Σύνταγμα, ενώ η Φιλαρμονική Ορχήστρα του δήμου Αθηναίων και η ομάδα κρουστών BatalaAtenas, λίγο πριν την εκκίνηση, θα δώσουν με τη δυναμική μουσική τους το δικό τους ρυθμό στον αγώνα.

     

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%