ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

today14 Οκτωβρίου, 2020

Background
share close

Δικαίωμα συμμετοχής στον διαγωνισμό έχουν όσοι κατεβάσουν την εφαρμογή του NGradio και στείλουν το ονοματεπώνυμο και το τηλέφωνό τους μέσω του κουμπιού «Μπες στην Κλήρωση!».

Εξαιρούνται από τον διαγωνισμό οι εργαζόμενοι του NGradio, οι συγγενείς α’ βαθμού αυτών και οι σύζυγοι των εργαζομένων.

Ο διαγωνισμός ξεκινά από τη Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2020 και ώρα 12:00. Στο τέλος κάθε μήνα θα γίνεται η κλήρωση για τα 100€ μετρητά, σε ημέρα και ώρα που θα ανακοινώνεται στο Facebook & Instagram του NGradio.

Ο διαγωνισμός θα αναδεικνύει 1 τυχερό νικητή κάθε μήνα, ο οποίος θα κερδίζει 100€. Στο τέλος του έτους 2020 θα αναδειχθεί ένας νικητής που θα κερδίσει μία παιχνιδοκονσόλα PlayStation 5.

Ο κάθε νικητής θα ειδοποιείται στον αέρα της εκπομπής και μέσω του e-mail που δηλώνει κατά τη συμμετοχή του και θα πρέπει να επιβεβαιώσει γραπτώς εντός επτά (7) ημερολογιακών ημερών απαντώντας στο μήνυμά μας ότι αποδέχεται το δώρο του. Σε περίπτωση που ο τυχερός νικητής δεν επικοινωνήσει μαζί μας ύστερα από την ανάδειξή του και μέσα στο καθορισμένο χρονικό διάστημα, τα δώρα θα μεταβιβαστούν αυτόματα στον αντίστοιχο επιλαχόντα. Τα ονόματα του νικητή & επιλαχόντα θα ανακοινωθούν στην ιστοσελίδα του NGradio.gr, στη σελίδα του NGradio στο Facebook και στο Instagram.

Τα δώρα είναι συγκεκριμένα, δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ούτε με άλλα προϊόντα. Σε περίπτωση που κάποιος νικητής για οποιοδήποτε λόγο δεν επιθυμεί το δώρο που έχει κερδίσει, το δώρο αυτό θα μεταβιβαστεί αυτόματα στον αντίστοιχο επιλαχόντα.

Η εταιρεία ενδέχεται να χρησιμοποιήσει τα στοιχεία που δηλώνετε με τη συμμετοχή σας στο διαγωνισμό για να σας ενημερώνει για μελλοντικές προωθητικές ενέργειες. Τα στοιχεία αυτά θα παραμείνουν απόρρητα, δεν πρόκειται να παραχωρηθούν σε τρίτους, ούτε να κοινοποιηθούν για κανένα σκοπό.

Η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει χωρίς προειδοποίηση τους παραπάνω όρους ή/ και να δώσει παράταση στον διαγωνισμό αν το κρίνει απαραίτητο. Με τη συμμετοχή του στο διαγωνισμό εξυπακούεται ότι κάθε συμμετέχων έχει διαβάσει και αποδεχτεί πλήρως τους όρους συμμετοχής.

Κάθε άτομο δικαιούται να συμμετάσχει μία φορά στο διαγωνισμό κάθε μήνα για τα 100€, ενώ αυτόματα μπαίνει και στο διαγωνισμό για το PlayStation 5. Η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να απορρίψει συμμετοχές για τις περιπτώσεις που θεωρεί ότι έχει γίνει κατάχρηση.

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%