ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

today25 Σεπτεμβρίου, 2020

Background
share close

Δικαίωμα συμμετοχής στον διαγωνισμό έχουν όσοι κατεβάσουν την εφαρμογή του NGradio και στείλουν email μέσω του κουμπιού «Δήλωσε συμμετοχή».

Μέσα στο κείμενο του email πρέπει να γράφεται η λέξη Netflix – Νετφλιξ. Επίσης πρέπει να αναγράφεται το ονοματεπώνυμο, το email και η περιοχή όπου διαμένει ο αποστολέας.

Εξαιρούνται από τον διαγωνισμό οι εργαζόμενοι του NGradio, οι συγγενείς α’ βαθμού αυτών και οι σύζυγοι των εργαζομένων.

Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει από τη Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2020 και ώρα 12:00 μέχρι και την Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2020 και ώρα 23:59.

Ο διαγωνισμός θα αναδείξει 1 τυχερό νικητή ο οποίος θα κερδίσει το εξής δώρο:

Μία δωροκάρτα (Gift Card) Netflix των 15 ευρώ.

  • Η κλήρωση θα γίνει τη Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2020 στις 12:00 στην εκπομπή «Κάπου στο Σύμπαν» και θα αναδείξει 1 τυχερό νικητή και 1 επιλαχόντα. Ο τυχερός νικητής θα ειδοποιηθεί στον αέρα της εκπομπής και μέσω του e-mail που δηλώνει κατά τη συμμετοχή του και θα πρέπει να επιβεβαιώσει γραπτώς εντός επτά (7) ημερολογιακών ημερών απαντώντας στο μήνυμά μας ότι αποδέχεται το δώρο του. Σε περίπτωση που ο τυχερός νικητής δεν επικοινωνήσει μαζί μας ύστερα από την ανάδειξή του και μέχρι την Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2020 στις 12:00 το μεσημέρι, τα δώρα θα μεταβιβαστούν αυτόματα στον αντίστοιχο επιλαχόντα. Τα ονόματα του νικητή & επιλαχόντα θα ανακοινωθούν στην ιστοσελίδα του NGradio.gr, στη σελίδα του NGradio στο Facebook και στο Instagram.
  • Τα δώρα είναι συγκεκριμένα, δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ούτε με άλλα προϊόντα. Σε περίπτωση που κάποιος νικητής για οποιοδήποτε λόγο δεν επιθυμεί το δώρο που έχει κερδίσει, το δώρο αυτό θα μεταβιβαστεί αυτόματα στον αντίστοιχο επιλαχόντα.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνει με αποστολή email.
  • Η εταιρεία ενδέχεται να χρησιμοποιήσει τα στοιχεία που δηλώνετε με τη συμμετοχή σας στο διαγωνισμό για να σας ενημερώνει για μελλοντικές προωθητικές ενέργειες. Τα στοιχεία αυτά θα παραμείνουν απόρρητα, δεν πρόκειται να παραχωρηθούν σε τρίτους, ούτε να κοινοποιηθούν για κανένα σκοπό.
  • Η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει χωρίς προειδοποίηση τους παραπάνω όρους ή/ και να δώσει παράταση στον διαγωνισμό αν το κρίνει απαραίτητο. Με τη συμμετοχή του στο διαγωνισμό εξυπακούεται ότι κάθε συμμετέχων έχει διαβάσει και αποδεχτεί πλήρως τους όρους συμμετοχής.

Κάθε άτομο δικαιούται να συμμετάσχει μία φορά μόνο στο διαγωνισμό. Η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να απορρίψει συμμετοχές για τις περιπτώσεις που θεωρεί ότι έχει γίνει κατάχρηση.

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%