Παιδί Τραύμα – “Θα καταστρέψω τον κόσμο” | νέος δίσκος

today25 Σεπτεμβρίου, 2020

Background
share close

Η αληθινή ιστορία:

Μέσα δεκαετίας 1990. Οι αρχές συλλαμβάνουν έναν παρανοϊκό εγκληματία, λίγο πριν ολοκληρώσει το έργο του. Οδηγείται στον ανακριτή. Αυτοαποκαλείται «Άνθρωπος Κακός» και σοκάρει τους πάντες με την απολογία του: Μια γυναίκα κλειδωμένη σ’ ένα δωμάτιο. Εκρηκτικά στους δημόσιους χώρους. Δηλητήριο στα υδραγωγεία. Έχει ένα φρικτό σχέδιο: Να καταστρέψει τον κόσμο.  Καταδικάζεται ομόφωνα σε ισόβια και η υπόθεσή του μένει αυστηρά απόρρητη για λόγους καθησυχασμού της κοινής γνώμης.

Στον καινούριο του δίσκο, Θα Καταστρέψω τον Κόσμο, το Παιδί Τραύμα δημοσιεύει το απόρρητο έγγραφο της πολυσέλιδης απολογίας του παρανοϊκού εγκληματία, η οποία παρέμενε μυστική σχεδόν τρεις δεκαετίες. Το άλμπουμ περιλαμβάνει δέκα τραγούδια, βασισμένα αυτολεξεί στην απολογία αυτή.

Θα καταστρέψω τον κόσμο

Στίχοι, μουσική, ανδρική φωνή: Παιδί Τραύμα

Παραγωγή, μίξη, όργανα: Κτίρια τη νύχτα

Γυναικείες φωνές: Sophie Lies

Mastering: Γιάννης Χριστοδουλάτος

Σχεδιασμός artwork, φωτογραφίες: Παιδί Τραύμα

Γραφιστική επιμέλεια: Ήρα Σταματοπούλου

Κυκλοφορεί σε LP, CD και digital από την Inner Ear τον Σεπτέμβριο του 2020.

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Προηγούμενο άρθρο

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

Δικαίωμα συμμετοχής στον διαγωνισμό έχουν όσοι κατεβάσουν την εφαρμογή του NGradio και στείλουν email μέσω του κουμπιού «Δήλωσε συμμετοχή». Μέσα στο κείμενο του email πρέπει να γράφεται η λέξη Netflix – Νετφλιξ. Επίσης πρέπει να αναγράφεται το ονοματεπώνυμο, το email και η περιοχή όπου διαμένει ο αποστολέας. Εξαιρούνται από τον διαγωνισμό οι εργαζόμενοι του NGradio, οι συγγενείς α' βαθμού αυτών και οι σύζυγοι των εργαζομένων. Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει από τη Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2020 και ώρα 12:00 μέχρι και […]

today25 Σεπτεμβρίου, 2020

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%