ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

today6 Οκτωβρίου, 2020

Background
share close

Δικαίωμα συμμετοχής στον διαγωνισμό έχουν όσοι ακολουθούν το λογαριασμό NGradio.gr στο Instagram, κάνουν like στο Instagram Post που αναφέρεται στο διαγωνισμό και προσθέσουν σχόλιο κάτω από το ίδιο post προσθέτοντας με ετικέτα τουλάχιστον ένα άτομο.

Εξαιρούνται από τον διαγωνισμό οι εργαζόμενοι του NGradio, οι συγγενείς α’ βαθμού αυτών και οι σύζυγοι των εργαζομένων.

Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει από την Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2020 και ώρα 12:00 μέχρι και την Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2020 και ώρα 15:00.

Ο διαγωνισμός θα αναδείξει 1 τυχερό νικητή ο οποίος θα κερδίσει το εξής δώρο:

Μία δωροκάρτα (GiftCard) Spotify των 9,90 €.

  • Η κλήρωση θα γίνει τη Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2020 στις 15:00 στην εκπομπή « Με την Άννα Μαρία» και θα αναδείξει 1 τυχερό νικητή και 1 επιλαχόντα. Ο τυχερός νικητής θα ειδοποιηθεί στον αέρα της εκπομπής και μέσω του Instagram λογαριασμού μέσω του οποίου δηλώνει συμμετοχή και θα πρέπει να επιβεβαιώσει γραπτώς εντός επτά (7) ημερολογιακών ημερών απαντώντας στο μήνυμά μας ότι αποδέχεται το δώρο του. Σε περίπτωση που ο τυχερός νικητής δεν επικοινωνήσει μαζί μας ύστερα από την ανάδειξή του και μέχρι τη Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2020 στις 15:00 το μεσημέρι, τα δώρα θα μεταβιβαστούν αυτόματα στον αντίστοιχο επιλαχόντα. Τα ονόματα του νικητή & επιλαχόντα θα ανακοινωθούν στην ιστοσελίδα του NGradio.gr, στη σελίδα του NGradio στο Facebook και στο Instagram.
  • Τα δώρα είναι συγκεκριμένα, δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ούτε με άλλα προϊόντα. Σε περίπτωση που κάποιος νικητής για οποιοδήποτε λόγο δεν επιθυμεί το δώρο που έχει κερδίσει, το δώρο αυτό θα μεταβιβαστεί αυτόματα στον αντίστοιχο επιλαχόντα.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνει με αποστολή email.
  • Η εταιρεία ενδέχεται να χρησιμοποιήσει τα στοιχεία που δηλώνετε με τη συμμετοχή σας στο διαγωνισμό για να σας ενημερώνει για μελλοντικές προωθητικές ενέργειες. Τα στοιχεία αυτά θα παραμείνουν απόρρητα, δεν πρόκειται να παραχωρηθούν σε τρίτους, ούτε να κοινοποιηθούν για κανένα σκοπό.
  • Η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει χωρίς προειδοποίηση τους παραπάνω όρους ή/ και να δώσει παράταση στον διαγωνισμό αν το κρίνει απαραίτητο. Με τη συμμετοχή του στο διαγωνισμό εξυπακούεται ότι κάθε συμμετέχων έχει διαβάσει και αποδεχτεί πλήρως τους όρους συμμετοχής.

Κάθε άτομο δικαιούται να συμμετάσχει στο διαγωνισμό όσες φορές θέλει, προσθέτοντας περισσότερα σχόλια. Η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να απορρίψει συμμετοχές για τις περιπτώσεις που θεωρεί ότι έχει γίνει κατάχρηση.

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%