Blog

iPad Pro ελληνικό Hands-on Unboxing

today9 Ιανουαρίου, 2016

Background
share close

Σας παρουσιάζουμε το Unboxing του Apple iPad Pro μαζί με τα κυριότερα τεχνικά χαρακτηριστικά του στην μοναδική εκπομπή StarTech από τον NGradio.gr

Το iPad πάντα πρόσφερε μια μοναδικά απλή αλλά συναρπαστική εμπειρία. Και τώρα με την τεράστια οθόνη Retina 12,9 ιντσών, τις σχεδόν διπλάσιες επιδόσεις CPU σε σύγκριση με το iPad Air 2 και τη βελτιωμένη τεχνολογία Multi-Touch, το iPad Pro προσθέτει μια άλλη διάσταση σε αυτήν την εμπειρία. Δεν είναι απλώς μεγαλύτερο. Είναι ένα iPad που σου επιτρέπει να είσαι πιο δημιουργικός και παραγωγικός σε μια εντελώς νέα κλίμακα.

Οθόνη

Με 5,6 εκατομμύρια pixel, το iPad Pro διαθέτει την μεγαλύτερη ανάλυση οθόνης Retina από όλες τις συσκευές iOS. Με την οθόνη 12,9 ιντσών, ό,τι κι αν κάνεις — είτε επεξεργάζεσαι βίντεο 4Κ ή σχεδιάζεις παρουσιάσεις είτε τρέχεις την επιχείρησή σου — γίνεται πιο εύκολα, πιο γρήγορα και πιο συναρπαστικά. Και το υποσύστημα Multi‑Touch έχει σχεδιαστεί από την αρχή, για να επεκτείνει τους τρόπους που μπορείς να αλληλεπιδράσεις με το iPad.

A9X Chip

Στην καρδιά του iPad Pro ζει ο νέος επεξεργαστής A9X τρίτης γενιάς με αρχιτεκτονική 64 bit επιπέδου επιτραπέζιου υπολογιστή. Προσφέρει έως 1,8 φορές υψηλότερες επιδόσεις CPU και διπλάσιες επιδόσεις γραφικών σε σχέση με το iPad Air 2. Έτσι, ακόμα και οι πιο απαιτητικές εργασίες γίνονται παιχνιδάκι.

Multitasking

Οι νέες δυνατότητες που αξιοποιούν στο έπακρο τις πανίσχυρες επιδόσεις του iPad Pro, σε βοηθάνε να είσαι πιο παραγωγικός και δημιουργικός. Η πολυδιεργασία σού επιτρέπει να χρησιμοποιείς πανεύκολα δύο εφαρμογές ταυτόχρονα. Και οι βελτιωμένες δυνατότητες σε όλο το σύστημα, όπως το Siri και η αναζήτηση Spotlight, κάνουν το iPad ακόμα πιο χρήσιμο. Δεν μοιάζει απλώς σαν το iOS 9 και το iPad Pro να σχεδιάστηκαν το ένα για το άλλο — σχεδιάστηκαν όντως για αυτό.

Εφαρμογές για το iPad Pro

Το iPad Pro διαθέτει πολλές ενσωματωμένες εφαρμογές που σε βοηθούν να κάνεις πανεύκολα τις καθημερινές εργασίες σου. Και στο App Store, θα βρεις εκπληκτικά apps που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για το iPad, τα οποία σου προσφέρουν απεριόριστες δυνατότητες.

Ήχος τεσσάρων ηχείων

Με τέσσερα νέα ηχεία υψηλής πιστότητας ενσωματωμένα απευθείας στο περίβλημα unibody, το iPad Pro δημιουργεί μια εμπειρία ήχου αντάξια της μεγάλης οθόνης του. Η νέα σχεδίαση δημιουργεί ένα συναρπαστικό ηχοτοπίο με τρεις φορές τις ακουστικές επιδόσεις του iPad Air. Αλλά δεν σταματάει εκεί. Το iPad Pro ρυθμίζει αυτόματα τον προσανατολισμό των υψηλών συχνοτήτων, ανάλογα με τον τρόπο που το κρατάς. Έτσι, είτε παίζεις ένα παιχνίδι είτε βλέπεις μια ταινία, ο ήχος του iPad Pro είναι πιο συναρπαστικός από ποτέ.

Smart Keyboard για το iPad Pro

Το Smart Keyboard συνδυάζει μια σειρά από νέες τεχνολογίες και υλικά σε ένα πληκτρολόγιο που δεν μοιάζει με κανένα άλλο.1 Είναι ένα απόλυτα φορητό πληκτρολόγιο πλήρους μεγέθους που συνδέει το iPad Pro με το Smart Connector, μια νέα επαναστατική σύνδεση που επιτρέπει την αμφίδρομη ανταλλαγή ρεύματος και δεδομένων. Απλώς σύνδεσε το Smart Keyboard και ξεκίνα να πληκτρολογείς.

Apple Pencil για το iPad Pro

Με ακρίβεια pixel, το Apple Pencil επεκτείνει τη δύναμη του Multi‑Touch και προσφέρει νέους τρόπους για να είσαι δημιουργικός.1 Αναγνωρίζει την κλίση και την πίεση για να μπορείς να δημιουργείς πινελιές και καλλιτεχνικά εφέ — από λεπτές γραμμές έως ανεπαίσθητες σκιάσεις. Πέρα από τις νέες δυνατότητες που προσθέτει στο iPad Pro, το Apple Pencil έχει απόλυτα φυσική αίσθηση και εκπληκτική απόκριση μόλις το πιάσεις στο χέρι σου.

Δείτε την παρουσίαση που κάναμε για εσάς:

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%