Μαρία Παπαϊωάννου

Είναι τυχαία η στοχοποίηση του πρώην Αρχηγού ΓΕΣ και νυν Υφυπουργού Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδη Στεφανή;

today18 Δεκεμβρίου, 2019

Background
share close

Σε μια κρίσιμη για την πατρίδα μας στιγμή, με τις ανεξέλεγκτες πλέον παραβιάσεις του εθνικού μας χώρου από τον Έβρο και το Αιγαίο,  από εξίσου ανεξέλεγκτης (στην πλειοψηφία τους) ταυτότητας πρόσωπα που εισέρχονται παράνομα στην Ελλάδα κατά στίφη, και με δεδομένη την ευθέως εχθρική πολιτική των Τούρκων, κάποιοι προσπαθούν να χτυπήσουν τον επικεφαλής των εθνικών μας συμφερόντων, τον Εθνικό Συντονιστή για την αντιμετώπιση και διαχείριση του μεταναστευτικού/προσφυγικού ζητήματος, επικεφαλής του Ενιαίου Φορέα Επιτήρησης Συνόρων! Έναν τιμημένο στρατιωτικό, τον πρώην Αρχηγό ΓΕΣ και νυν Υφυπουργό Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδη Στεφανή, εγνωσμένου, διεθνώς, κύρους και αποδεδειγμένης, επί σαράντα χρόνια στο στράτευμα, ικανότητας.

Δυστυχώς από ό,τι φαίνεται πίσω από την μειοψηφία των αιτούντων πολιτικό άσυλο και χρηζόντων άμεσης βοηθείας συνανθρώπων μας, κρύβονται ύποπτα για την εθνική μας υπόσταση και ασφάλεια σχέδια! Και κάποιοι δεν θέλουν να ελεγχθεί η κατάσταση!

Παραθέτουμε την απάντησή του.

Απάντηση του υφυπουργού Άμυνας Αλκιβιάδη Στεφανή στην εφημερίδα των Συντακτών

«Η λάσπη και οι αθλιότητες δεν με αγγίζουν, ούτε με πτοούν την ώρα που χειρίζομαι κρίσιμα για την πατρίδα μας θέματα. Και για τους εκ του πονηρού ερωτώντες, ιδού τα πτυχία μου»

«Σε ό,τι αφορά στο πρώτο, ήταν ομαδικό πρόγραμμα σπουδών του ΥΠΕΘΑ για τη Διαχείριση Κρίσεων. Σε ό,τι αφορά στο δεύτερο, ήμουν ο μοναδικός Έλληνας Αξιωματικός τη χρονιά 2008-2009 λόγω του ότι αρίστευσα στη Σχολή Εθνικής Άμυνας, αποφοιτώντας πρώτος και σύμφωνα με τις διαδικασίες, ως επιβράβευση και πληρώντας όλα τα υπόλοιπα στοιχεία επιλέχθηκα από το Συμβούλιο. Κατά τις εκεί σπουδές μου, εκτός της Ακαδημαϊκής μου αριστείας, ήμουν ο Πρόεδρος της επιτροπής Ηθικού του Πανεπιστημίου. Ολοκλήρωσα τις σπουδές μου ως Διακεκριμένος Απόφοιτος και βραβεύτηκα από το Γενικό Επιτελείο Στρατού», πρόσθεσε ο υφυπουργός Άμυνας και σε υστερόγραφο συμπλήρωσε: «Υ.Γ.: Τα παραπάνω αποτελούν διαδικασίες των Ενόπλων Δυνάμεων, ακολουθούμενες για την επιμόρφωση των στελεχών, στο πλαίσιο της επιζητούμενης αριστείας και όχι για τη λήψη επιδομάτων ή για ακαδημαϊκή καριέρα».

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%