Star Tech

Samsung Galaxy Z Flip: Το ερωτεύεσαι με το πρώτο Flip

today12 Μαρτίου, 2020

Background
share close

Μετά το Galaxy Fold η Samsung ρίχνει ακόμα μία πρόταση στο τραπέζι. Το Samsung Galaxy Z Flip αναβιώνει το παλιό καλό αναδιπλούμενο κινητό, με εξελιγμένα υλικά και προηγμένα τεχνικά χαρακτηριστικά. Το Galaxy Z Flip σε αντίθεση με το Galaxy Fold φαίνεται να είναι μια στιβαρή συσκευή, που δε σε κάνει να αναρωτιέσαι αν θα καταφέρει να αντεπεξέλθει σε καθημερινή χρήση.

Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει άλλη συσκευή στην αγορά σαν το Samsung Galaxy Z Flip. Η ανταπόκριση του κόσμου στο smartphone αυτό είναι πολύ θετική μέχρι στιγμής, και όχι άδικα. Δίνει την αίσθηση μιας ολοκληρωμένης συσκευής και όχι ενός κόνσεπτ που κυκλοφόρησε καταναγκαστικά και βεβιασμένα. Αναβιώνει το παλιό καλό αναδιπλούμενο κινητό, με εξελιγμένα υλικά και προηγμένα τεχνικά χαρακτηριστικά.

Η Samsung το παρουσιάζει σαν μια πολύ ντιζαϊνάτη συσκευή που αποτελεί την τελευταία λέξη της μόδας, και σίγουρα του αξίζει ένας τέτοιος τίτλος. Δεν το θεωρώ καθόλου απίθανο να θεωρηθεί ως το  must αξεσουάρ για το 2020.

Το Galaxy Z Flip σε αντίθεση με το Galaxy Fold φαίνεται να είναι μια στιβαρή συσκευή, που δε σε κάνει να αναρωτιέσαι αν θα καταφέρει να ανταπεξέλθει σε καθημερινή χρήση. Σίγουρα είναι μοναδικό, τόσο στον κλάδο των smartphone, όσο και στην κατηγορία των αναδιπλούμενων κινητών, και απ’ ότι φαίνεται θα κρατήσει τον τίτλο αυτό για αρκετό καιρό.

Συντάκτης: Tasos Peroglou

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%