Star Tech

Xiaomi Mi Note 10: To smartphone με την 108mp κάμερα

today15 Ιανουαρίου, 2020

Background
share close

Η Xiaomi είναι μια εταιρία που προσπαθεί συνήθως να παρέχει προϊόντα πολύ καλής ποιότητας σε ανταγωνιστικές τιμές. Αυτό μας το απέδειξε και με την κυκλοφορία του Mi 9 Lite που δείξαμε σε προηγούμενο review και έρχεται να το επιβεβαιώσει για άλλη μια φορά με το Xiaomi Mi Note 10.

Πρόκειται για ένα ιδιαίτερο smartphone, με την έννοια ότι συνδυάζει χαρακτηριστικά από medium και high range συσκευές, ενώ έρχεται στην πολύ ανταγωνιστική τιμή των 430€ περίπου. Και λέω περίπου γιατί οι τιμές αλλάζουν συνεχώς.

Είναι ξεκάθαρο όμως ότι η Xiaomi έχει δώσει βάση κυρίως στο κομμάτι της φωτογραφίας στη συγκεκριμένη συσκευή, αφού πρόκειται για το πρώτο smartphone που έρχεται με φακό 108 MP. Διαθέτει επίσης 4 επιπλέον φακούς στο πίσω μέρος, οι οποίοι καλύπτουν μεγάλο εύρος εστιακής απόστασης, ξεκινώντας από τη Macro κάμερα και φτάνοντας το 50x υβριδικό ζουμ. Αξίζει να σημειωθεί ότι έρχεται τρίτο στην κατάταξη του DxOmark ξεπερνώντας τόσο τη σειρά του iPhone 11 όσο και τη σειρά Samsung Galaxy.

Θα έλεγα ότι το  Xiaomi Mi Note 10 είναι μια πάρα πολύ καλή συσκευή και σίγουρα σου τραβάει την προσοχή, δίνοντας την αίσθηση ενός ολοκληρωμένου smartphone, αφού έχει ορισμένα πολύ δυνατά χαρακτηριστικά, για χάρη των οποίων θα μπορούσε κανείς να παραβλέψει τις όποιες ατέλειες. Ειδικά λαμβάνοντας υπ’ όψιν την πολύ καλή τιμή του, αναλογικά με τις δυνατότητες που έχει. Αν αξίζει τώρα να δώσετε τα λεφτά σας για τη συσκευή αυτή, αυτό είναι καθαρά στο δικό σας χέρι. Αν αυτό που σας ενδιαφέρει περισσότερο είναι να τραβάτε πολύ καλές  φωτογραφίες, το Xiaomi Mi Note 10 σίγουρα θα σας ικανοποιήσει και με το παραπάνω, ειδικά αν έχετε επαφή με το χώρο της φωτογραφίας και ξέρετε πώς να αξιοποιήσετε τις δυνατότητες μιας κάμερας. Τώρα αν σας ενδιαφέρει περισσότερο η συνολική απόδοση μιας συσκευής, δηλαδή επεξεργαστική ισχύς, ταχύτητα, δυνατότητα επέκτασης μνήμης, εν ολίγοις αν είστε power user, τότε πολύ πιθανόν το κινητό αυτό να μην είναι για σας.

https://www.youtube.com/watch?v=Quhd5X9LdeU

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%