Star Tech

Xiaomi Redmi Note 9s: Ακόμα ένας low budget βασιλιάς (;)

today17 Ιουνίου, 2020

Background
share close

Η σειρά Redmi Note της Xiaomi είναι μια από τις πιο επιτυχημένες σειρές Smartphone παγκοσμίως, με μεγάλο αριθμό πωλήσεων, διαθέτοντας κάποια από τα καλύτερα low Budget κινητά που έχουμε δει. Εξετάζοντας τα χαρακτηριστικά τους είναι εύκολο να καταλάβουμε γιατί έχουν τόσο μεγάλη αποδοχή από τον κόσμο. Μεγάλη οθόνη, πολύ καλή απόδοση και αξιόπιστη μπαταρία είναι κάποια από τα βασικά στοιχεία της σειράς, Καλύπτοντας και με το παραπάνω τις βασικές απαιτήσεις των καταναλωτών.

Ένα από τα βασικά επιχειρήματα της Xiaomi για την προώθηση της Redmi σειράς είναι το ότι με ελάχιστα χρήματα παίρνεις ένα καλό και αξιόπιστο κινητό. Μπορώ να πω ότι αν και ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος σε αυτή την κατηγορία, για αυτά τα λεφτά είναι μια πολύ αξιόλογη συσκευή με αρκετά καλή κάμερα, πολύ καλά τεχνικά χαρακτηριστικά και πολύ ωραίο design.

Είναι βέβαια θέμα προσωπικής επιλογής το ποιες είναι οι προτεραιότητες και οι απαιτήσεις του καθενός από ένα smartphone. Όσοι το έχουν αγοράσει μέχρι στιγμής φαίνεται να συμφωνούν ότι το Redmi Note 9 S είναι μια καλή επένδυση.

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%