Στέλιος Νικολαΐδης

Ο ΤΟΙΧΟΣ ΕΧΕΙ ΤΡΥΠΕΣ!

today30 Δεκεμβρίου, 2023

Background
share close

-«Εσείς λέτε ότι υπάρχει Θεός αλλά δεν τον βλέπω!» -«Το 99% του σώματος μας είναι κενό! Αλλά δεν το βλέπουμε!» Είναι χαλασμένο το μηχάνημα! Για τον ίδιο λόγο δεν βλέπουμε και τον Θεό! Αφαιρεί το 99% και βλέπει το 1%! Είναι χαλασμένο το μηχάνημα που λέγεται σκέψη, αντίληψη και αισθήσεις! Οι αισθήσεις μετά την πτώση από τον παράδεισο έχασαν το 99% και αντιλαμβάνονται μόνο το 1%!

Ο παράδεισος είναι αλληγορία, είναι άλλη σχέση στην καμπύλωση του χρόνου! Είναι μια σχέση μες στο δίκτυο! Αν βλέπαμε σωστά θα βλέπαμε το κενό! Το οποίο όμως δεν είναι «κενό»! Έχει να κάνει με την ίδια την οντότητα του Θεού!

Αυτή την στιγμή είσαι εδώ και δεν είσαι εδώ! Αυτό το κενό είναι παρόν και δεν είναι! Δεν υπάρχεις για δευτερόλεπτα! Δεν υφίστασαι στην ζωή ούτε στην καμπύλη του χρόνου! Δεν καμπυλώνεις τίποτα! Και την ίδια στιγμή καμπυλώνεις τον χρόνο! Η καμπύλωση του χρόνου είναι η ύπαρξη σου! Ένα άγγιγμα! Στον χρόνο σου! Δεν υπάρχει χρόνος! Είναι αυτό που λέγεται θεϊκό συνεχές! Δεν μπορεί να γίνει αντιληπτό το πόσο γρήγορα συμβαίνουν όλα αυτά! Εσύ αντιλαμβάνεσαι το 1%! Δεν μπορείς να τα δεις! Με 1% μπορείς να δεις τον Θεό;

Το 99% του τοίχου είναι ΤΡΥΠΑ! Είναι λάθος το μηχάνημα! Είναι το μηχάνημα χαλασμένο! Βλέπεις το 1%! Και με αυτό όμως το 1% αισθάνεσαι! Οπότε δεν παίζεται εκεί! Οι πρωτόπλαστοι δεν λέμε ότι είναι αθάνατοι; Ο άνθρωπος είναι αθάνατος! Δεν πεθαίνει ποτέ! Και να φύγεις από δω, αλλάζει η καμπυλότητα αλλά μένει η συνείδηση! Μένει! Αυτός όμως που δεν αντιλήφτηκε τι συνέβαινε με τις αισθήσεις που του απέμειναν, εξατμίζεται! Μία συνείδηση χωρίς καμία μνήμη! Υπάρχεις αλλά δεν θυμάσαι τον εαυτό σου! Αυτός που συνομίλησε με τον Θεό ή τον αισθάνθηκε στην ζωή του διατηρεί την συνείδηση του ως Προσώπου. ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!

Πάντα λέγαμε ότι δεν υπάρχει τίποτα αν δεν είσαι εσύ εκεί! Όταν είσαι εσύ εκεί υπάρχει κάτι από το οποίο αντιλαμβάνεσαι μόνο το 1%!

Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΟΤΗΤΑ! ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΠΟ!

Υπάρχουν και εκείνοι που αγνοούν τον Θεό παρότι γνώρισαν και τους αποκαλύφτηκε αυτό που οι αισθήσεις τους δεν μπορούν να δουν! Για την αντίληψη αυτού που δεν θέλει να δει ότι η ΥΠΑΡΞΗ όλων είναι παρούσα διαρκώς, το θαύμα είναι ένα πυροτέχνημα! Το θαύμα είναι μία εκτροπή, ένα πυροτέχνημα! Για να δει ό νους κάτι που δεν μπορεί να δει!

Όσοι πέρασαν από την Γη και κάθε Γη, ό,τι οντότητες υπήρξαν και μίλησαν με τον Θεό η συνείδηση τους θα παραμείνει! Δηλαδή δεν θα καμπυλώνουν τον χρόνο ώστε να έχουν μάζα και σώμα αλλά θα έχουν απόλυτη συνείδηση και τέλεια ελευθερία! Η συνείδηση σου θα παραμένει σε όλο το δίκτυο ταυτοχρόνως! Έχεις πλήρη και ταυτόχρονη συνείδηση όλων των σημείων του Δικτύου! Είτε μείνεις αθάνατος εδώ στην Γη είτε το σώμα σου πάψει να καμπυλώνεται εδώ!

Αλληγορικά υπάρχει ένας χώρος που τον λένε ουρανό και πηγαίνουν οι άγιοι… Είναι ένα τεράστιο δίκτυο συνείδησης και ευρυχωρίας! Όταν λες «άγιε μου Νεκτάριε!» τον καλείς! Υπάρχει ως οντότητα!

Είναι χαλασμένο το μηχάνημα από την πτώση! Βλέπουμε μόνον το 1%! Κανονικά είσαι διάφανος! Θα έπρεπε να βλέπω μέσα από σένα! Είσαι ένα πεδίο που πάλλεται! Ο Θεός ΕΙΝΑΙ! Βγάλε και την λέξη Θεός! ΕΙΝΑΙ! Αν αυτό που μπορείς να δεις είναι μόνο κάτι συμπαγές και δεν μπορείς να δεις την αύρα ενός ανθρώπου, τις επιστρωματώσεις του, τότε ό,τι και να πεις δεν είναι σωστό! Γιατί η αντίληψη σου φτάνει μέχρι την πύκνωση! Μετά πρέπει να κάθεσαι πάνω στην μαργαρίτα σου, πάνω στο κενό! Και να αφήνεις το κενό που δεν βλέπεις -που δεν είναι «κενό!»- να σε καταλαμβάνει! Γιατί ξέρει αυτά που δεν ξέρεις! Είναι πολύ καλύτερο από τον νου του 1%!

Ο Θεός είναι παντού! Δεν έχεις να ανησυχείς για τίποτα! Ούτε να πιέζεσαι για τίποτα! Όταν πιέζεσαι για κάτι, να λες: Ο ΤΟΙΧΟΣ ΕΧΕΙ ΤΡΥΠΕΣ! Οι τρύπες αυτές είναι μπροστά σου! Γι’ αυτό και το θαύμα που είναι μπροστά σε κάποιον δεν είναι ορατό!

Ξάφνιασμα μπορεί να δημιουργείς όχι εξέλιξη! Πάντα υπάρχει μια έξοδος! Λύση! Ελπίδα! Ο ΤΟΙΧΟΣ ΕΧΕΙ ΤΡΥΠΕΣ! Γι’ αυτό ο Χριστός έδωσε το μήνυμα ότι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΑΝΑΤΟΣ! Έσπασε το κεντρί του! Έφερε στον άνθρωπο την πληρότητα της αντίληψης! Την οποία ο άνθρωπος και αυτήν την απαρνήθηκε!

Δεν θα χαθείς ποτέ! Αρκεί να έχεις συνομιλήσει με τον Θεό! Όσοι ζουν στο Πλέγμα μας βλέπουν ακίνητους! Είναι συνειδήσεις πολυεπίπεδης ισχύος! Όποιες ψυχές δεν έχουν αδρανοποιηθεί και δεν έχουν εξατμιστεί, έχουν συνείδηση του εαυτού που έχουν για πάντα!

Αν δεν ήταν σε τραγική θέση ο άνθρωπος δεν θα έψαχνε τον Θεό! Θα τον βίωνε! Για να είναι κάτι έξω από το δίκτυο πρέπει να είναι έξω από τον Θεό! Το 1% είναι έξω από τον Θεό! Από το 3% και πάνω είσαι μέσα στο δίκτυο! Το εγωιστικό μέρος του ανθρώπου είναι γιατί δεν έχει όραση! Αλλιώς μόνο αγαπάς! Και με το 1% μπορείς να νιώσεις ότι είσαι μέρος του όλου! Οι αισθήσεις είναι κλειδωμένες στο 1%! Όταν η αντίληψη γίνει λήψη νιώθεις ότι είσαι μέρος του όλου! Τότε μιλάς με τους απέναντι! Είναι ο δεύτερος τοίχος! Δεν επικοινωνείς με όλο το δώρο που σου έδωσε ο Θεός! Δεν αντιλαμβάνεσαι ότι δεν υπάρχει θάνατος! Ότι όλοι οι χρόνοι είναι εδώ! Ένας Θεός του νου! Γι’ αυτό και οι σχέσεις! Κλειδώνει έτσι ο κύκλος της αυταπάτης!

Η μεγαλύτερη τιμωρία του ανθρώπου είναι η αίσθηση ότι πεθαίνει! Οι αισθήσεις δεν σε αφήνουν να έρθεις σε επαφή με αυτό που δεν σταθεροποιείται μέσα στο 1%! Χάλασε με την πτώση το μηχάνημα! Η πτώση είναι μία επιλογή! Ανταρσία ενάντια στον Θεό! Ζούμε έξω από τον παράδεισο! Την πλήρη αντίληψη! Η Ρομφαία είναι ο περιορισμός στο 1%! Μπορείς να αγιάσεις και να το υπερβείς! Ή να σε σύρει ένα ον από πάνω! O Xριστός σε περνάει από την Άβυσσο! Ο Εωσφόρος είναι ένας φύλακας της Πύλης αυτής! Δεν σε αφήνει να φύγεις από το 1%! Από την μία είναι η Ρομφαία και από την άλλη ο Εωσφόρος! Ο Αδάμ «κατάπιε» την αποδοχή του περιορισμού! «Μην το φάτε!»

Ο Εωσφόρος έφτιαξε ένα «εκτός» μέσα στο οποίο κάνει παρέα με τον άνθρωπο! Μόνο ο Χριστός μπορεί να το διορθώσει το μηχάνημα! Το διόρθωσε! Κανείς δεν τον ακολουθεί! Σήκωσε την αρχαία κατάρα! Θεράπευε! Δεν φοβόταν να πεθάνει γιατί δεν υπάρχει θάνατος! Τους έδειξε ότι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΑΝΑΤΟΣ! Οι άγιοι δεν φοβόταν τον θάνατο γιατί ήξεραν ότι δεν υπάρχει θάνατος! Να μπορέσεις να δεις το Όλο του δημιουργού!

Γη είναι το 1%! Ουρανός είναι το 99%!

Συντάκτης: Στέλιος Νικολαΐδης

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%