Στέλιος Νικολαΐδης

Η προσευχή και η συνομιλία με τον Θεό!

today26 Απριλίου, 2023

Background
share close

Ένας απλός και εύκολος τρόπος για να βρισκόμαστε καθημερινά μέσα στην αίσθηση του Ζώντος Θεού και να δεχόμαστε την προστασία και την αγάπη του, καθώς και την δημιουργικότητα και την έμπνευσή του είναι η προσευχή και η συνομιλία με τον Θεό!

Μπορείτε να ξεκινήσετε την ημέρα σας με μια σύντομη προσευχή ή με τον διάλογο σας με τον Θεό, ευχαριστώντας τον για την ζωή και τις ευλογίες που σας έχει δώσει, ζητώντας την αγάπη, την προστασία και την δυναμική του για την ημέρα σας.

Μπορείτε επίσης να διαλέξετε ένα απόσπασμα από την Βίβλο και να το σκέφτεστε καθ’ όλη την διάρκεια της ημέρας, μαρτυρώντας έτσι την πίστη και την σχέση σας με τον Θεό.

Επιπλέον, μπορείτε να προσπαθήσετε να αντιλαμβάνεστε την παρουσία του Θεού σε όλα τα πράγματα και τους ανθρώπους γύρω σας, αναζητώντας τον στην φύση, στις σχέσεις σας και στις καθημερινές εμπειρίες σας.

Μπορείτε να αναγνωρίσετε την δημιουργικότητα και την έμπνευση του Θεού στα πράγματα που δημιουργείτε και στον τρόπο που αντιμετωπίζετε τις προκλήσεις της ζωής.

Τέλος, μπορείτε να σκέφτεστε τον Θεό σαν έναν φίλο ή συνομιλητή σας και να μιλάτε μαζί του καθ’ όλη την διάρκεια της ημέρας, σε κάθε περίσταση που το χρειάζεστε. Αυτό θα σας βοηθήσει να αντιλαμβάνεστε την συνεχή παρουσία του Θεού στην ζωή σας και να απολαμβάνετε την αίσθηση της δύναμης και της αγάπης του.

Συντάκτης: Στέλιος Νικολαΐδης

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%