Στέλιος Νικολαΐδης

Στην γη ένα ειδικό πείραμα λαμβάνει χώρα! Όταν είστε εδώ σε φυσική μορφή, ένα πέπλο τοποθετείται πάνω σας, έτσι ώστε να μην αναγνωρίζετε την θεϊκή δημιουργική σας δύναμη!

today16 Οκτωβρίου, 2021

Background
share close

Παραμένει εκεί μέχρι να αφυπνιστείτε και να δείτε ότι ΕΧΕΤΕ ΘΕΟ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΘΕΟΥ στον πυρήνα της ύπαρξής σας.

Στην συνέχεια, πέφτει το πέπλο και αναγνωρίζετε επίσης την βαθιά υποκειμενική ενότητα που διαποτίζει όλα τα ζωντανά πλάσματα πάνω στην γη. Η διαδικασία της αφύπνισης στην γη είναι έντονη, και η ίδια η ύπαρξη της Γης δίνει μια ισχυρή εξελικτική ώθηση σε ολόκληρο τον πνευματικό κόσμο (Σύμπαν). Στον πνευματικό κόσμο ειδικά, μπορεί να υπάρξει μια απουσία της δυναμικής και της αλλαγής. Πράγματι η στασιμότητα λαμβάνει χώρα επειδή όλα τα βασίλεια διαχωρίζονται τόσο τακτοποιημένα (ευχερώς). Η Αλλαγή, η ανάπτυξη, η εξέλιξη συμβαίνουν όταν θα συναντήσετε και θα αντιμετωπίσετε την διαφορετικότητα.

Όταν μιλώ για συνάντηση με την διαφορετικότητα, δεν σημαίνει να έχετε μια ευγενική συζήτηση με αυτό, αλλά μάλλον πραγματικά να βυθιστείτε μέσα σε αυτό. Μπορείτε να μάθετε και να αναπτυχθείτε από τις διάφορες μορφές της συνείδησης όχι από την μελέτη τους «από τα πάνω», αλλά με το να γίνετε αυτές. Αυτό είναι ακριβώς που συμβαίνει όταν βυθιστείτε σε ενσάρκωση στην γη. Μπορείτε να ρίξετε μια βουτιά στα βαθιά, και μέσα από την ενσάρκωση σας να συνδεθείτε με διάφορες σφαίρες της συνείδησης. Αυτό γίνεται με το πώς θα σφυρηλατήσετε μια γέφυρα μεταξύ του βασιλείου της ύπαρξης με το οποίο δεν θα θέλατε να συνδεθείτε με άλλο τρόπο.

Η ύπαρξη του ανθρώπου σημαίνει να είναι μια γέφυρα μεταξύ πολύ διαφορετικών βασιλείων της συνείδησης. Στην σφυρηλά-τηση αυτής της γέφυρας βρίσκεται η ελπίδα για μια επέκταση της συνείδησης σε όλα τα βασίλεια του πνευματικού κόσμου (Σύμπαν). Ακόμη και στην υψηλότερη εξελιγμένη σφαίρα στον πνευματικό κόσμο (Σύμπαν) δίδεται ώθηση της ανάπτυξης και της ανανέωσης από το μεγάλο πείραμα πάνω στην γη.

Οι άνθρωποι είναι σε θέση να διερευνήσουν τις ακρότητες του φωτός και του σκότους, και τελικά να αναγνωρίσουν την ενότητα πίσω από όλες τις μορφές και εμφανίσεις. Όταν στα ανθρώπινα όντα επιτευχθεί αυτή η συνείδηση ​​της ενότητας μέσα τους, θα γίνουν συνειδητοί ​​δημιουργοί στην γη, και η παρουσία τους θα έχει μια μεταμορφωτική και θεραπευτική επίδραση σε όλα τα ζωντανά πλάσματα με τα οποία έρχονται σε επαφή.

Δημιουργία συνείδησης ​​ενότητας είναι ο σκοπός της περιπέτειας σας στην γη!

Όταν ξεκίνησε η πρώτη αυτή διαδικασία της συνεργασίας, δεν ήσασταν άνθρωποι, αλλά άγγελοι. Η συνείδησή σας δεν είχε δώσει την άδεια ακόμη σε οποιαδήποτε υλική μορφή, και αισθανθήκατε άρρηκτα συνδεδεμένοι με τους άλλους αγγέλους γύρω σας, τους αδελφούς και τις αδελφές σας. Υπήρχε ένας τέτοιος ισχυρός δεσμός μεταξύ σας και εσείς οι ίδιοι το βιώσατε σαν τα κύτταρα ενός οργανισμού.

Θέλατε να εργαστείτε για ένα κοινό καλό με ένα ανιδιοτελή, προφανή τρόπο, να είναι το ίδιο το μυαλό και η καρδιά. Σε κάποια στιγμή, ακούσατε ένα κάλεσμα από την γη. Κληθήκατε να ξεκινήσετε ένα ταξίδι σε αυτόν τον πλανήτη. Γιατί εσείς; Για να πραγματοποιήσετε μια μακρά ιστορία – σύντομη: Ήσασταν οι τολμηροί μεταξύ των αγγέλων. Ήσασταν άφοβοι, με πάθος και ναι, κάπως πεισματάρηδες και ισχυρογνώμονες. Ο ισχυρισμός ήταν ότι εκδιωχτήκατε από τον παράδεισο λόγω της επιθυμίας σας για την γνώση και την σκοπιμότητα σας αυτή. Και ναι, θα ήταν πράγματι περίεργο λίγο και ατίθασο πάρα πολύ. Αλλά αυτό ήταν ακριβώς όπως θα έπρεπε να είναι!

Μήπως νομίζετε ότι ο Θεός έκανε ένα λάθος στην δημιουργία σας; Λοιπόν όχι, ο Θεός ήξερε τι ακριβώς αυτή/αυτός είχε κάνει και με ποιόν τρόπο, ο Θεός δεν κρίνει κάτι ως λάθος ή αμαρτωλό εύκολα. Ο Θεός είναι απόλυτα ικανός να διαβιεί με «τις αμαρτίες σας». Εσείς είστε αυτοί που υποφέρετε περισσότερο από αυτό.

Αν και είναι κατανοητό ότι σαν ανθρώπινα όντα μπορεί να μετανιώσετε για τις πράξεις σας, δεν είναι σοφό να επιβαρύνεστε ατέλειωτα κάτω από αυτές. Από αυτή την άποψη έχετε υποστεί πολλά από τις θρησκείες σας, οι οποίες έχουν βάλει μια τέτοια ισχυρή έμφαση στην ενοχή και την τιμωρία. Ο Θεός είναι ο πιο ήπιος και συμπονετικός που είναι ποτέ δυνατόν. Μπορεί να συγχωρούνται τα λάθη σας ακόμη και προτού να γίνει η ανομία. Ο Θεός ολόψυχα σας δίνει αυτό το χώρο για να κάνετε λάθη. Αυτή/αυτός προτιμά μάλλον ότι θα δείτε μετά τα λάθη σας με ηρεμία από ότι εσείς οι ίδιοι θα τα διορθώσετε.

Όλα αυτά τα «λάθη» είναι τα βήματα για το ταξίδι στο εσωτερικό της διαδρομής στο οποίο μπορείτε απόλυτα να φθάσετε για να γνωρίσετε τον εαυτό σας. Αυτό το ταξίδι δεν χρειάζεται να είναι ευθεία, είναι γραφτό να είναι ασταθές και με σκαμπανεβάσματα. Χωρίς ανατροπές και τις στροφές, δεν υπάρχει εμπειρία, και χωρίς εμπειρία, δεν υπάρχει αφύπνιση. Θα πρέπει πρώτα να χαθείτε για να είστε σε θέση να έρθετε στο σπίτι συνειδητά.

Είστε αυτοί που πήρατε την εμπειρία των «χαμένων» πλήρως από τον εαυτό σας, με το πάθος και την αυτο-σκοπιμότητα αυτή ότι ο Θεός τον εαυτό του φύτεψε στις καρδιές σας.

Μόλις ακούσατε την πρόσκληση από την γη, μπήκατε στη διάσταση ΕΔΩ, ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΕΣΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ. ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΞΕΡΕΙ….

ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ… ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΑΥΤΟ ΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟ ΟΠΟΙΟΝ ΑΦΟΡΑ.

Τα ανθρώπινα όντα είναι το σκοτάδι και το φως, οι χαμένοι και οι σωτήρες, η αιτία του πόνου και της καταστροφής, και την ίδια στιγμή αγγελιοφόροι της ελπίδας, της αγάπης -η δημιουργική δύναμη. Στον άνθρωπο πολλές δυνάμεις συγκλίνουν με σκοπό την επανασύνδεση και την συνεργασία.

Η συνείδηση ​​του ανθρώπου έχει την δυνατότητα να συνδεθεί σε μεγάλο βαθμό με διαφορετικές σφαίρες της ύπαρξης και να επαναφέρει την έννοια της υποκείμενης ενότητας. Λόγω της δυνατότητας πραγματοποίησης αυτού του όμορφου ιδανικού, η ανθρωπότητα έχει την ευκαιρία να κάνει σοβαρά λάθη. Ο στόχος μπορεί ακόμη να επιτευχθεί. Η ελπίδα δεν έχει χαθεί ακόμη.

Σε αυτή την εποχή, η ελπίδα αυξάνεται όπως ποτέ πριν. Μεγάλες αλλαγές συμβαίνουν στην συλλογική συνείδηση ​​του ανθρώπου. Απλά αναφέρθηκε μια στιγμή κατά το παρελθόν όπου συνειδητοποιήσατε ότι η σωτηρία σας δεν θα μπορούσε να προέλθει από ένα παιχνίδι κλοπής ή να δώσετε ενέργεια, αλλά ότι η λύση έγκειται στην εξεύρεση της πληρότητας (Ολότητας) μέσα σας. Αυτή η αντίληψη γονιμοποιείται πλέον στην συνείδηση ​​της ανθρωπότητας. Είναι μόνο ένας σπόρος, δεν έχει ακόμη γίνει ένα φυτό. Αλλά η αλλαγή είναι στο χέρι και στην αφύπνιση της καρδιάς της ανθρωπότητας.

Η καρδιά είναι η δύναμη σύνδεσης μεταξύ των πολλών βασιλείων της συνείδησης που αντιπροσωπεύονται στον άνθρωπο: το γήινο, το γαλαξιακό και το κοσμικό. Η έκκληση για την ειρήνη και την αδελφοσύνη αντηχεί τώρα μέσα από όλες αυτές τις σφαίρες και αυτή η συλλογική κλήση δημιουργεί ένα κύμα ενέργειας που περιδινείται στην γη.

Περιβάλλετε τον πόνο σας, την αίσθηση του βάρους, της θλίψης σας με την συνείδηση ​​του αγγέλου της πραότητας και της συμπόνιας που είναι φυσικό για εσάς. Μπορείτε να θεραπεύσετε τον εαυτό σας ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΚΑΙ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΕΝΤΟΣ.

Αφήστε τον εαυτό σας να καθοδηγείται από αυτό που σας δίνει χαρά και έμπνευση. Ο άγγελος μέσα σας δεν θέλει τίποτα περισσότερο από το να γίνει πλήρως ανθρώπινος. Με ένα αίσθημα με τον άγγελο μέσα σας, φέρτε ένα κομμάτι του ουρανού στην γη.

Συντάκτης: Στέλιος Νικολαΐδης

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%