Ραδιοφωνικός Παραγωγός

Χαρούλα Νικολαΐδου

Background

Rock

Δισκοπωλείον η Χάρις

Δευτέρα - Παρασκευή

Από τις 23:00 μέχρι τη 01:00 Μουσική εκπομπή με θεματικές και νέες κυκλοφορίες γύρω από την παγκόσμια σκηνή της rock, Soul, jazz, blues, ethnik και εναλλακτικής μουσικής. Αναμεταδόσεις εκπομπής στα FM Μελωδία FM 88 - Ν. Φθιώτιδας Vox 103,3 - Ν. Ηλείας Ηλέκτρα 98.8 - Ν. Κορινθίας Αντένννα Σταρ 103.5 - Ν. Αιτωλοακαρνανίας Πέλλα FM 103.3 - Ν. Πέλλας Σείριος 95.8 - Ν. Βοιωτίας Καστελόριζο 104.3 - Καστελόριζο Εν Πλω […]

Έντεχνο

Οι Άγγελοι των FM

Δευτέρα - Παρασκευή

Ελληνική έντεχνη μουσική με σχολιασμό σε νέα από όλο τον κόσμο, τη διασκέδαση και τον πολιτισμό. Παρουσιάζουν: Βασιλεία Περόγλου, Άννα Μαρία Νικολαΐδου, Χαρούλα Νικολαΐδου, Φαία Στάινερ Αναμεταδόσεις εκπομπής στα FM Μελωδία FM 88 - Ν. Φθιώτιδας 96,5 Χαλκίδα - Ν. Εύβοιας Ηλέκτρα 98.8 - Ν. Κορινθίας Μελωδία 106.6 - Ν. Ηρακλείου ΑργολίδαFM 103.8 - Ν. Αργολίδας Καστελόριζο 104.3 - Καστελόριζο Ράδιο Μέλι 106.6 - ΚοζάνηΤίποτα δεν μπορεί να πάει στραβά, όταν ακούγεται η κατάλληλη μουσική σε κάθε σημείο που κινείται. Γιαυτό καλό είναι αν βρίσκεστε κοντά της, να μην πατήσετε ποτέ το pause..α ναι! είναι δίδυμος.

Ερωτική σχέση με τα βινύλιά της και τον σκληρό της δίσκο με τα mp3 αρχεία. Από αυτά επιλέγει τραγούδια και μουσικές κάθε βράδυ στις 23:00, σε μία εκπομπή που θα μπορούσε να διαρκεί μέχρι πρωίας, αλλά τελικά..τελειώνει στη 01:00.

Βαθιά ευγνωμοσύνη στους καθηγητές της στο πιάνο, τα θεωρητικά και το τμήμα μουσικολογίας Αθηνών για τις δεξιότητες και τις γνώσεις που απέκτησε δίπλα τους, οι οποίες μπαίνουν σε εφαρμογή στις εκπομπές της.

Πέρα από τον αέρα του NGradio, θα την βρείτε πολύ πιθανόν μπροστά σας σε κάποιο δρόμο ή να κυκλοφορεί με το αμάξι της σε όλη την Αθήνα.

Rate it

Ραδιοφωνικός Παραγωγός

[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%