Ραδιοφωνικός Παραγωγός

Χαρούλα Νικολαΐδου

Background

Rock

Δισκοπωλείον η Χάρις

Δευτέρα - Παρασκευή

Μουσική εκπομπή με θεματικές και νέες κυκλοφορίες γύρω από την παγκόσμια σκηνή της rock, Soul, jazz, blues, ethnik και εναλλακτικής μουσικής.

Έντεχνο

Οι Άγγελοι των FM

Δευτέρα - Παρασκευή

Ελληνική έντεχνη μουσική με σχολιασμό σε νέα από όλο τον κόσμο, τη διασκέδαση και τον πολιτισμό. Παρουσιάζουν Άννα Μαρία Νικολαΐδου, Βασιλεία Περόγλου, Χαρούλα Νικολαΐδου, Φαία Στάινερ   Αναμεταδόσεις εκπομπής στα FM Μελωδία FM 88 - Ν. Φθιώτιδας 96,5 Χαλκίδα - Ν. Εύβοιας Vox 103,3 - Ν. Ηλείας  13:00 – 15:00 Ηλέκτρα 98.8 - Ν. Κορινθίας Μελωδία 106.6 - Ν. Ηρακλείου ΑργολίδαFM 103.8 - Ν. Αργολίδας Καστελόριζο 104.3 - Καστελόριζο Ράδιο […]Τίποτα δεν μπορεί να πάει στραβά, όταν ακούγεται η κατάλληλη μουσική σε κάθε σημείο που κινείται. Γιαυτό καλό είναι αν βρίσκεστε κοντά της, να μην πατήσετε ποτέ το pause..α ναι! είναι δίδυμος.

Ερωτική σχέση με τα βινύλιά της και τον σκληρό της δίσκο με τα mp3 αρχεία. Από αυτά επιλέγει τραγούδια και μουσικές κάθε βράδυ στις 23:00, σε μία εκπομπή που θα μπορούσε να διαρκεί μέχρι πρωίας, αλλά τελικά..τελειώνει στη 01:00.

Βαθιά ευγνωμοσύνη στους καθηγητές της στο πιάνο, τα θεωρητικά και το τμήμα μουσικολογίας Αθηνών για τις δεξιότητες και τις γνώσεις που απέκτησε δίπλα τους, οι οποίες μπαίνουν σε εφαρμογή στις εκπομπές της.

Πέρα από τον αέρα του NGradio, θα την βρείτε πολύ πιθανόν μπροστά σας σε κάποιο δρόμο ή να κυκλοφορεί με το αμάξι της σε όλη την Αθήνα.

Rate it

Ραδιοφωνικός Παραγωγός

[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%