Ραδιοφωνικός Παραγωγός

Λιάνα Ντάπα

Background

Alt country - Pop

Σαν Ταινία

Σάββατο & Κυριακή

Μουσική εκπομπή με ξένα και ελληνικά τραγούδια μαζί με σχολιασμό των νέων ταινιών από τον ξένο κινηματογράφο. Αναμεταδόσεις εκπομπής στα FM Εν Πλω 89.2 - Ν. Θεσπρωτίας Μελωδία FM 88 - Ν. Φθιώτιδας Ηλέκτρα 98.8 - Ν. Κορινθίας Καστελόριζο 104.3 - ΚαστελόριζοΘα μπορούσε κανείς να πει ότι έχει βγει από κάποιο παραμύθι ή ότι είναι κάποια ηρωίδα από ταινία δράσης.

Αγαπάει τόσο πολύ τις ταινίες και την μουσική που πιστεύεις ότι δικαιωματικά της ανήκει ο τίτλος «Miss Movie». Είναι πολύ δύσκολο να βρεθεί ταινία που να μην την έχει δει και κυρίως που να μην ξέρει απ’ έξω τους διαλόγους και την ιδιοσυγκρασία των χαρακτήρων καθώς επίσης και το βαθύ νόημα της ταινίας.

Είναι επίσης πολύ σπάνιο να ακούσεις κάποια εκπομπή της και να μην σε ταξιδέψει με τις μουσικές της σε άλλα μέρη, τοπία, γεύσεις, ακόμη και σε άλλους πλανήτες αφού έχει την δυνατότητα να μετατρέπει οτιδήποτε σε ταινία.

Κάπως έτσι προκύπτει και ο τίτλος της εκπομπής της, την οποία παακούτε κάθε κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 17:00… “Σαν Ταινία”!

Κάθε μέρα, σχεδόν όλο το 24ωρο παρακολουθεί ταινίες και ψάχνει τραγούδια για τις εκπομπές της…. Παράλληλα μπορεί να είναι και στο facebook απαντώντας σε ακροατές του σταθμού χαρίζοντας τους τραγούδια. Η γενναιοδωρία την χαρακτηρίζει.

Κάπως έτσι προέκυψε και ο τίτλος της εκπομπής της, την οποία ακούτε κάθε Σάββατο & Κυριακή στις 17:00… «Σαν Ταινία».

Rate it

Ραδιοφωνικός Παραγωγός

[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%