Ραδιοφωνικός Παραγωγός

Βασιλεία Περογλου

Background

Έντεχνο

Οι Άγγελοι των FM

Δευτέρα - Παρασκευή

Ελληνική έντεχνη μουσική με σχολιασμό σε νέα από όλο τον κόσμο, τη διασκέδαση και τον πολιτισμό. Παρουσιάζουν: Βασιλεία Περόγλου, Άννα Μαρία Νικολαΐδου, Χαρούλα Νικολαΐδου, Φαία Στάινερ Αναμεταδόσεις εκπομπής στα FM Μελωδία FM 88 - Ν. Φθιώτιδας 96,5 Χαλκίδα - Ν. Εύβοιας Ηλέκτρα 98.8 - Ν. Κορινθίας Μελωδία 106.6 - Ν. Ηρακλείου ΑργολίδαFM 103.8 - Ν. Αργολίδας Καστελόριζο 104.3 - Καστελόριζο Ράδιο Μέλι 106.6 - Κοζάνη

Εναλλακτική ελληνική σκηνή

Κάπου στο Σύμπαν

Δευτέρα & Τρίτη

Εναλλακτική και έντεχνη μουσική με ελληνικό και ξένο στίχο αποκλειστικά από την εγχώρια σκηνή και Ελλήνων που δημιουργούν από διάφορα άλλα σημεία του πλανήτη! Συνεντεύξεις από διαχρονικούς και ανερχόμενους καλλιτέχνες. Αναμεταδόσεις εκπομπής στα FM Εν Πλω 89.2 -  Ν. Θεσπρωτίας Sirios FM 95,8 - Ν. Βοιωτίας Ράδιο Μελωδία 88 - N. Φθιώτιδας Radio Café 102.4 -  Σάμος Ηλέκτρα 98.8 - Ν. Κορινθίας Καστελόριζο 104.3 - ΚαστελόριζοΗ Βασιλεία Περόγλου (Vasileia NG) γεννήθηκε ξημερώματα μιας ανοιξιάτικης Παρασκευής στην Αθήνα. Αν και από τότε έχουν περάσει χρόνια ίσως δεν έχουν αλλάξει πολλά για το πως η Βασιλεία αντιλαμβάνεται τον κόσμο καθώς είναι μόνιμος κάτοικος του δικού της κόσμου, από τον οποίο και δεν δέχεται να μετακομίσει!

Βασικός της προτέρημα είναι ότι μπορεί να αναγνωρίσει τα θετικά στοιχεία στους ανθρώπους, στις καταστάσεις και γενικότερα στο περιβάλλον! Της αρέσει ιδιαίτερα να γνωρίζει ανθρώπους, ενώ σίγουρα θα βρει πολλούς λόγους για να τους θαυμάσει απολαμβάνοντας ιδιαίτερα την δική τους ξενάγηση στον.. δικό τους κόσμο! Μεταξύ μας το θεωρεί κάτι σαν επίσκεψη, θα σας φέρει και γλυκά!

Μ’ αυτά και μ’ αυτά επέλεξε να κάνει μια διαφορετική εκπομπή – και το εννοούμε κυριολεκτικά μιας και σχεδόν πάντα η εκπομπή είναι διαφορετική – στον NGradio.gr, του οποίου είναι και ιδρυτικό μέλος!

“Κάπου στο Σύμπαν”: Μία εκπομπή που γίνεται σε συνεργασία με όλους τους φίλους-ακροατές-τηλεθεατές επιλέγοντας όλοι μαζί μουσική κυρίως Ελλήνων καλλιτεχνών ή καλλιτεχνών που μεγάλωσαν στην Ελλάδα και δραστηριοποιούνται εδώ (είτε από την ελληνόφωνη σκηνή είτε από την ξενόγλωσση), οι οποίοι έρχονται να μας παρουσιάσουν το δικός τους δημιουργικό σύμπαν!

Τρελή, απείθαρχη (δεν ακολουθεί σχεδόν ποτέ τους κανόνες), με μία καθαρά προσωπική οπτική γωνία για.. όλα (!!!) σας προσκαλεί από Δευτέρα και Τρίτη στις 9 το βράδυ “Κάπου στο Σύμπαν”!

Αν θεωρείς ότι έχεις κι εσύ κάποιο ταλέντο ή πρόταση καλλιτέχνη στείλε email και θα χαρούμε πολύ να επικοινωνήσουμε μαζί σου: [email protected]

Επίσης, καθημερινά σας Καλημεροκαλησπερίζει και πίνει το καφεδάκι της μαζί σας 12 με 1 το μεσημέρι στην εκπομπή “Οι Άγγελοι των FM” (12:00 – 15:00), παρέα με την Άννα Μαρία Νικολαΐδου, τη Χαρούλα Νικολαΐδου και την Φαία Στάινερ.

Rate it

Ραδιοφωνικός Παραγωγός

[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%