Ραδιοφωνικός Παραγωγός

Βασιλεία Περογλου

Background

Έντεχνο

Οι Άγγελοι των FM

Δευτέρα - Παρασκευή

Ελληνική έντεχνη μουσική με σχολιασμό σε νέα από όλο τον κόσμο, τη διασκέδαση και τον πολιτισμό. Παρουσιάζουν Άννα Μαρία Νικολαΐδου, Βασιλεία Περόγλου, Χαρούλα Νικολαΐδου, Φαία Στάινερ   Αναμεταδόσεις εκπομπής στα FM Μελωδία FM 88 - Ν. Φθιώτιδας 96,5 Χαλκίδα - Ν. Εύβοιας Vox 103,3 - Ν. Ηλείας  13:00 – 15:00 Ηλέκτρα 98.8 - Ν. Κορινθίας Μελωδία 106.6 - Ν. Ηρακλείου ΑργολίδαFM 103.8 - Ν. Αργολίδας Καστελόριζο 104.3 - Καστελόριζο Ράδιο […]Η Βασιλεία Περόγλου (Vasileia NG) γεννήθηκε ξημερώματα μιας ανοιξιάτικης Πέμπτης στην Αθήνα. Αν και από τότε έχουν περάσει χρόνια ίσως δεν έχουν αλλάξει πολλά για το πως η Βασιλεία αντιλαμβάνεται τον κόσμο καθώς είναι μόνιμος κάτοικος του δικού της κόσμου, από τον οποίο και δεν δέχεται να μετακομίσει!

Βασικός της προτέρημα είναι ότι μπορεί να αναγνωρίσει τα θετικά στοιχεία στους ανθρώπους, στις καταστάσεις και γενικότερα στο περιβάλλον! Της αρέσει ιδιαίτερα να γνωρίζει ανθρώπους, ενώ σίγουρα θα βρει πολλούς λόγους για να τους θαυμάσει απολαμβάνοντας ιδιαίτερα την δική τους ξενάγηση στον.. δικό τους κόσμο! Μεταξύ μας το θεωρεί κάτι σαν επίσκεψη, θα σας φέρει και γλυκά!

Μ’ αυτά και μ’ αυτά επέλεξε να κάνει μια διαφορετική εκπομπή – και το εννοούμε κυριολεκτικά μιας και σχεδόν πάντα η εκπομπή είναι διαφορετική – στον NGradio.gr, του οποίου είναι και ιδρυτικό μέλος!

“Κάτι Συμβαίνει”: Μία εκπομπή που γίνεται σε συνεργασία με όλους τους φίλους-ακροατές-τηλεθεατές επιλέγοντας όλοι μαζί μουσική κυρίως Ελλήνων καλλιτεχνών (είτε από την ελληνόφωνη σκηνή είτε από την ξενόγλωσση), αφιερώματα-θεματολογίες και καλλιτέχνες από όλους τους τομείς, οι οποίοι έρχονται να μας παρουσιάσουν το δικός τους δημιουργικό σύμπαν! Επίσης, έχει πολλούς καλεσμένους καλλιτέχνες έτσι ώστε να μπορούμε να δούμε την δική τους οπτική πάνω στο έργο τους και να τους γνωρίσουμε καλύτερα!

Τρελή, απείθαρχη (δεν ακολουθεί σχεδόν ποτέ τους κανόνες), με μία καθαρά προσωπική οπτική γωνία για.. όλα (!!!) σας προσκαλεί από Δευτέρα έως Τετάρτη στις 9 το βράδυ να σαλπάρετε για άλλα μέρη!

Αν θεωρείς ότι έχεις κι εσύ κάποιο ταλέντο ή πρόταση καλλιτέχνη στείλε email και θα χαρούμε πολύ να επικοινωνήσουμε μαζί σου: [email protected]

Επίσης, καθημερινά πίνει το καφεδάκι της μαζί σας 1 με 2 το μεσημέρι στην εκπομπή “Οι Άγγελοι των FM” (12:00 – 15:00), παρέα με την Άννα Μαρία Νικολαΐδου, τη Χαρούλα Νικολαΐδου και την Φαία Στάινερ.

 

 

Rate it

Ραδιοφωνικός Παραγωγός

[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%