Σινεμά - TV

Αναβολές σε κινηματογραφικές πρεμιέρες αλλά και γυρίσματα

today13 Μαρτίου, 2020

Background
share close

Ας δούμε τι ισχύει μέχρι στιγμής:

Πρώτη ταινία που αναβλήθηκε η παγκόσμια πρεμιέρα της ήταν το «No Time to Die», το πολυαναμενόμενο κατασκοπικό κατόρθωμα του Daniel Craig, ως James Bond. Η πρεμιέρα αναβλήθηκε για τις 25 Νοεμβρίου.

Ακολουθεί το «Mission Impossible: 7» με τον Τομ Κρουζ. Τα γυρίσματα της ταινίας σταματούν καθώς υποτίθεται θα γινόταν για δύο εβδομάδες στην Βενετία, πράγμα πλέον αδύνατο.

«Official Competition», η ταινία με τους Penelope Cruz και Antonio Banderas ανέβαλε τα γυρίσματά της στη Μαδρίτη, σύμφωνα με την εταιρεία παραγωγής The Mediapro Studio.

Παράλληλα, θα καθυστερήσει και η κυκλοφορία της ταινίας «The Lovebirds». Η ρομαντική κομεντί από την Paramount Pictures με τους Kumail Nanjiani και Issa Rae θα έβγαινε στα σινεμά στις 3 Απριλίου αλλά αναμένεται νέα ημερομηνία.

Η περιπέτεια «Fast & Furious 9» μετατέθηκε για έναν χρόνο και σύμφωνα με την Universal η ταινία θα κυκλοφορήσει τον Απρίλιο του 2021.

Η ταινία «Peter Rabbit 2: The Runaway» αν και θα κυκλοφορούσε στις 2 Απριλίου αναμένεται να βγει τελικά στις 7 Αυγούστου ενώ το «A Quiet Place – Μέρος δεύτερο» που είχε ημερομηνία κυκλοφορίας στις 20 Μαρτίου αναβλήθηκε χωρίς να υπάρχει ακόμα κάποια ενημέρωση για νέα ημερομηνία.

Αναβολή και για το «The Morning Show» με τις Jennifer Aniston και Reese Witherspoon. Η παραγωγή ανακοίνωσε ότι λόγω κορωνοϊού θα υπάρξει ένα διάλειμμα δύο εβδομάδων στα γυρίσματα της δεύτερης σεζόν.  

Αντίστοιχα και τα γυρίσματα του «Riverdale» της Warner Bros. θα καθυστερήσουν αν και δεν υπάρχει ακόμα σαφής ανακοίνωση. Η σειρά βρισκόταν σε διαδικασία γυρισμάτων για την τέταρτη σεζόν στο Βανκούβερ.

Πηγή: lifo.gr

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%