Σινεμά - TV

Αυτή είναι η ηθοποιός που παραλίγο θα έπαιρνε τον ρόλο της Ρέιτσελ στα «Φιλαράκια»

today3 Οκτωβρίου, 2018

Background
share close

«Τα φιλαράκια» μάς κράτησαν συντροφιά για μια δεκαετία στη μικρή οθόνη.

Ο Ρος, η Ρέιτσελ, ο Τσάντλερ, η Μόνικα, η Φοίβη και ο Τζόι έγιναν οι δικοί μας φίλοι που μας έκαναν να κλάψουμε από τα γέλια αλλά και να συγκινηθούμε, να βιώσουμε τους έρωτές τους και τους χωρισμούς τους, να ζήσουμε τη φιλία τους μαζί τους.

Πολλοί γνωστοί και άγνωστοι ηθοποιοί πέρασαν από τη διανομή. Μπορεί κανείς όμως να φανταστεί τον ρόλο της Ρείτσελ και να μην είναι η Τζένιφερ Ανιστον;

Μια γνωστή ηθοποιός μόλις αποκάλυψε ότι όχι μόνο πέρασε το κάστινγκ για την πετυχημένη σειρά, αλλά έφτασε στην τελική ευθεία για να πάρει το ρόλο της Ρέιτσελ.

Το μόνο αρνητικό στοιχείο που είχε και τελικά δεν πήρε τον πολυπόθητο ρόλο είναι ότι ήταν πολύ νέα. Και τα «Φιλαράκια» έπρεπε να είναι πάνω κάτω στην ίδια ηλικία.

Εκείνη ήταν η νεότερη από όλους…

Αποτέλεσμα εικόνας για tiffany thissen

Ο λόγος για την ηθοποιό Τίφανι Θίσεν, η οποία μάς κράτησε συντροφιά τα καλοκαίρια της δεκαετίας του ‘ 90, παρακολουθώντας τα «Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς».

Η τηλεοπτική Βάλερι ήταν η ανδρική φαντασίωση όλων των αγοριών και η γυναίκα που ήταν η πέτρα του σκανδάλου. Τη γνωρίσαμε επίσης και από τη νεανική κωμική σειρά «Πριν χτυπήσει το κουδούνι» στο ρόλο της Κέλι Καπόφσκι.

Δείτε εδώ:

 

Πηγή: bovary.gr

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%