Σινεμά - TV

Blade: Reboot Με τον Μαχερσάλα Άλι

today22 Ιουλίου, 2021

Background
share close

Βρέθηκε σκηνοθέτης για το reboot της ταινίας Blade με πρωταγωνιστή τον βραβευμένο (δύο φορές) με Όσκαρ Μαχερσάλα Άλι.

Το πρότζεκτ της Marvel Studios είχε βρει σεναριογράφο και τώρα βρέθηκε και σκηνοθέτης.

Μπασσάμ Ταρίκ, ο σκηνοθέτης της ταινίας

Το πάντοτε αξιόπιστο Deadline μεταφέρει την είδηση πως η Marvel βρήκε στο πρόσωπο του (Μπασσάμ Ταρίκ) Bassam Tariq τον σκηνοθέτη του reboot του Blade.

Δουλειά την οποία, όπως ακούγεται κατάφερε να πάρει -αφότου πέρασαν άλλοι δεκάδες συνάδελφοί του- ο ανερχόμενος Tariq έχοντας παρουσιάσει το δικό του όραμα για το πώς θα είναι ο νέος Μπλέιντ του MCU. 

Στο ρεζουμέ του περιλαμβάνεται το ντοκιμαντέρ “Three Birds Walk” του 2013, το μικρού μήκους ντοκιμαντέρ “Ghosts of SugarLand” του Netflix, αλλά και το πρόσφατο “Mogul Mowgli” με τον Riz Ahmed. 

Για τη νέα εποχή που εισήλθε εδώ και αρκετούς μήνες το MCU η Marvel δε δίστασε να προσλάβει ανερχόμενα και φρέσκα πρόσωπα πίσω από τις κάμερες τόσο για τις ταινίες όσο και για τις σειρές της.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα η ταλαντούχα Kate Herron του “Sex Education” που έφερε εις πέρας το “Loki“, η Chloe Zhao που ανέλαβε το “Eternals” πολύ πριν αποσπάσει τα χρυσά αγαλματίδια για το ‘Nomadland“, αλλά και η Nia DaCosta του “Candyman” που θα αναλάβει το “The Marvels“, sequel της Captain Marvel. 

Αξίζει να αναφέρουμε πως σε επεισόδιο του Loki αναφέρθηκαν τα “βαμπίρ” ως υπαρκτές οντότητες στο Multiverse από τον Agent Mobius, χαρακτήρα του Owen Wilson, επιβεβαιώνοντας έμμεσα πως ο Blade κάπου υπάρχει και κλείνοντας το μάτι σε όσους αναμένουν την έλευσή του. 

Πότε αναμένεται να ξεκινήσουν τα γυρίσματα;

Οι τελευταίες πληροφορίες λένε πως οι κάμερες θα αρχίσουν να γράφουν εντός του 2022, επομένως μέσα στους επόμενους μήνες θα ακούμε συχνότερα εξελίξεις για το project. 

Πηγή: unboxholics.com

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%