Σινεμά - TV

Έρχεται νέα ταινία Dragonball το 2022

today26 Ιουλίου, 2021

Background
share close

Το όνομα της ταινίας Dragon Ball Super: Super Hero και αναμένεται να κάνει πρεμιέρα μέσα στο 2022.

Μέσα από την Comic-Con@Home πήραμε μια πρώτη γεύση από τον Goku. Η Μασάκο Νοζάουα (Masako Nozawa) θα δανείσει τη φωνή του στον Goku, ενώ η Toei Animation θα δουλέψει πάνω στο πρότζεκτ, όπως έκανε και παλιότερα με το Dragon Ball Super: Broly.

Παρόλο που οι συντελεστές είπαν ότι αυτό το “teaser” δεν είναι αμιγώς από το επερχόμενο φιλμ, αλλά αντ’ αυτού θέλουν να δείξουν πως θα είναι ο Goku, το animation του, καθώς και οι κινήσεις του. Μάλιστα, ο παραγωγός, Akio Iyoku εξήγησε ότι με αυτήν την ταινία το στούντιο θέλει να κάνει νέα πράγματα στο franchise.

“Θέλουμε να σας δείξουμε πώς θα μοιάζει ο Goku, η κίνησή του και γενικά το feeling. Δεν είναι στην πραγματικότητα σκηνή από την ταινία, αλλά ελπίζουμε και ανυπομονούμε μέχρι να κυκλοφορήσει. Προσπαθούμε να κάνουμε νέα πράγματα, οπότε θα θέλαμε να το παρακολουθήσετε πολλές φορές για να δείτε τι έχουμε καταφέρει.”

Εκτός από τον Goku, όμως, στο πάνελ της Comic-Con παρουσιάστηκε και ο Piccolo με την κάπα του (και χωρίς) και μπορείτε να δείτε μερικές εικόνες παρακάτω:

Πηγή: unboxholics.com

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%