Σινεμά - TV

Έρχεται το σίκουελ του “Black Panther”

today14 Οκτωβρίου, 2018

Background
share close

Τα γυρίσματα αναμένεται να ξεκινήσουν στα τέλη 2019 αρχές 2020.

Στην καρέκλα του σκηνοθέτη θα καθίσει και πάλι ο Ράιν Κούγκλερ ο οποίος θα υπογράψει και το σενάριο μόνος του αυτή τη φορά, μιας δεν υπάρχει ενημέρωση για συμμετοχή του Τζο Ρόμπερτ Κόουλ, που είχε συνυπογράψει με τον Κούγκλερ το σενάριο της πρώτης ταινίας ‘Black Panther”.

Το THR επιβεβαίωσε πως ο Ryan Coogler έχει κλείσει τη συμφωνία για να επιστρέψει σε μία ακόμα “Black Panther” ταινία για το Marvel Studios.

Αναφέρεται, επίσης, πως ο Coogler σκοπεύει να γράψει το σενάριο μέσα στον επόμενο χρόνο και, προς το παρόν, τα σχέδια του προβλέπουν την έναρξη των γυρισμάτων στα τέλη του 2019 ή τις αρχές του 2020. Κατά τα άλλα, δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα το sequel του “Black Panther” ούτε έχει ανακοινωθεί κάποια οριστική ημερομηνία. Τα μόνα γνωστοποιημένα εκ μέρους της Marvel κινηματογραφικά σχέδια αφορούν το “Spider-Man: Far From Home” και το δεύτερο μέρος του “The Avengers: Infinity Wars”.

Νωρίτερα φέτος, ο Κέβιν Φάιγκι  του Marvel Studios δήλωσε πως ένα sequel για το “Black Panther” θα υπάρξει “σίγουρα”, ενώ αργότερα εξέφρασε την επιθυμία του να επιστρέψει ο Coogler.

Από άποψη εσόδων, η ύπαρξη του sequel είναι εύκολο να προβλεφθεί αν αναλογιστούμε τη μεγάλη επιτυχία της φετινής ταινίας σε box office και κριτικούς. Διεθνώς, το “Black Panther” κατάφερε να φέρει τα δεύτερα μεγαλύτερα έσοδα σε Marvel/ Disney, αμέσως μετά το “Infinity War”. Συνολικά, η ταινία ξεπέρασε τα έσοδα των 700 εκ. δολαρίων για την Βόρειο Αμερική, και έγινε η τρίτη πιο κερδοφόρα ταινία στις ΗΠΑ.

Το πρόγραμμα του Coogler, προς το παρόν, φαίνεται φορτωμένο αφού έχει αναλάβει τη θέση παραγωγού στο ερχόμενο “Space Jam”, αλλά το IGN θα περιμένει επίσημη απάντηση από τη Disney, γι’αυτό μείνετε συντονισμένοι.

Μέχρι τότε, ο Οκτώβρης έχει πολλές ακόμα μέρες και ταινίες που μπορείτε να βρείτε στις κινηματογραφικές αίθουσες. Ενημερωθείτε από τον Κινηματογραφικό Οδηγό για να μη χάσετε καμία.

 

Πηγή: gr.ign.com

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%