Σινεμά - TV

Game of Thrones: Θάνατοι και reunion έρχονται στη Σεζόν 7!

today27 Σεπτεμβρίου, 2016

Background
share close

Η σειρά Game of Thrones μπορεί να σάρωσε όλα τα βραβεία Emmy στην 68η απονομή και μάλιστα έσπασε κάθε ρεκόρ, αλλά δεν ήταν μόνο αυτό η μεγάλη είδηση της βραδιάς. Στην απονομή βρέθηκαν αρκετοί πρωταγωνιστές της σειράς, οι οποίοι, όπως ήταν φυσικό, ρωτήθηκαν για το τι πρόκειται να δούμε στην ερχόμενη σεζόν και δύο από αυτούς απάντησαν πως πρέπει να ετοιμαστούμε για αρκετούς θανάτους, αλλά και πολλά reunion χαρακτήρων.

Πιο συγκεκριμένα η Sophie Turner, που υποδύεται τη Sansa Stark, δήλωσε πως η έβδομη σεζόν θα είναι πολύ δραματική και λυπητερή και πως θα μας δημιουργήσει όντως το συναίσθημα πως όλα φτάνουν στο τέλος τους. Αυτό όμως που έκανε εντύπωση είναι πως δήλωσε πως δεν θα καταφέρουν να φτάσουν όλοι οι πρωταγωνιστές της σειράς ως την τελευταία σεζόν!

Game of Thrones: Θάνατοι και reunion έρχονται στην Season 7!

Πέρα όμως από τους θανάτους που πρόκειται να δούμε σύμφωνα με την Turner, ο Nikolaj Coster-Waldau που υποδύεται τον Jaime Lannister, δήλωσε πως θα γίνουν και πολλές επανασυνδέσεις χαρακτήρων που έχουν να ειδωθούν για πολύ καιρό.

Game of Thrones: Θάνατοι και reunion έρχονται στην Season 7!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Δεδομένου πως η σειρά φτάνει στο τέλος της, είναι αναμενόμενο να δούμε τα παραπάνω στοιχεία, αλλά εδώ που τα λέμε μια σειρά σαν το Game of Thrones που ποτέ δεν μπορείς να προβλέψεις τι θα συμβεί, σίγουρα θα μας επιφυλάσσει και άλλες πολλές εκπλήξεις!

Η Σεζόν 7 του Game of Thrones θα κάνει πρεμιέρα το καλοκαίρι του 2017!

 

Πηγή: fomo.gr

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%