Σινεμά - TV

Η Μαρία Αλιφέρη επιστρέφει στην τηλεόραση μετά από 22 χρόνια

today13 Σεπτεμβρίου, 2014

Background
share close

Η Μαρία Αλιφέρη, η αγαπημένη ηθοποιός που έλεγε στα “Τετράγωνα των αστέρων” τη γνωστή φράση της: «Και μην ξεχνάτε, σας αγαπώ»,  έκανε την τελευταία τηλεοπτική της εμφάνιση στο σίριαλ «Επικίνδυνες Σχέσεις» το 1992 στην Κρατική Τηλεόραση.

Από τότε η ίδια είχε ρίξει όλο της το βάρος  στο θέατρο. Πάντοτε ωστόσο αναζητούσε   την κατάλληλη ευκαιρία για να επιστρέψει στο μέσο που την ανέδειξε και την έκανε γνωστή σε όλους -αυτό άλλωστε είχε δηλώσει και σε συνέντευξή της στα «Καρντάσιανς».

Έτσι λοιπόν, μετά από είκοσι δύο χρόνια, είπε το μεγάλο ναι και θα εμφανιστεί στο νέο σίριαλ του ΑΝΤ1, «Συμμαθητές», το οποίο θα προβάλλεται κάθε βράδυ στις 21.00 ώρα.

Τα γυρίσματα έχουν ήδη αρχίσει και αναμένεται να βγει στον αέρα στις αρχές Οκτωβρίου.

Το σίριαλ στηρίζεται σε παραγωγή από την Αργεντινή και πρωταγωνιστούν οι: Κρατερός Κατσούλης, Μαριάννα Τουμασάτου, Μιχάλης Μαρίνος, Φαίδρα Δρούκα, Μάριος Αθανασίου, Νικολέτα Καρρά, Δημήτρης Μαυρόπουλος, Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Χριστίνα Τσάφου, Παύλος Χαϊκάλης κ.ά.

Στο σίριαλ μάλιστα θα εμφανιστεί και ο Σταμάτης Γαρδέλης, ο οποίος είχε κάνει λίγα χρόνια πριν guest στη σειρά την οποία είχε γράψει η Μυρτώ Κοντοβά, «Μίλα μου βρόμικα». Εξάλλου τον είχαμε δει να χορεύει και στο «Dancing with the stars».

Πηγή:peoplegreece.com

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%