Σινεμά - TV

HBO: Το Game of Thrones το κατεβάζετε παράνομα και σας ευχαριστούμε για αυτό!

today13 Αυγούστου, 2013

Background
share close

Το μόνο που μένει να πει το καλωδιακό κανάλι HBO είναι πως αισθάνεται ευγνωμοσύνη για όλους τους “πειρατές” εκεί έξω! Σε πρόσφατη δήλωσή του ο Jeff Bewkes, CEO της Time Warner -ιδιοκτήτρια του HBO- είπε εν ολίγοις πως γνωρίζει πολύ καλά για τα τρελά νούμερα πειρατείας που έχουν να κάνουν με το Game of Thrones, αλλά αυτό δεν τον ενοχλεί καθόλου.

kaleshi kalisi game of thrones

“Το γεγονός ότι το Game of Thrones είναι το πιο παράνομα κατεβασμένο show στον κόσμο, φαντάζει καλύτερο και από το να κερδίζεις ένα Emmy”, τόνισε o Bewkes επεξηγώντας τα θετικά αυτής της “διαφήμισης”.

game of thrones

Συγκεκριμένα είπε ότι είναι η καλύτερη διαφήμιση από στόμα σε στόμα και αυτό που καταφέρνει είναι να δυναμώνει ακόμα περισσότερα το πρεστίζ του καναλιού. Το HBO γιγαντώνεται με τους συνδρομητές, τους οποίους κερδίζει από την συγκεκριμένη “word of mouth” διαφήμιση. Το κανάλι είναι συνηθισμένο τα τελευταία 30 χρόνια περίπου να ακούει για περιπτώσεις όπου πολλοί έκλεβαν από την κεραία του γείτονα για να παρακολουθήσουν τις σειρές του HBO. Αυτό τώρα το ξαναζούν με την μορφή της “πειρατείας”, ένα φαινόμενο που οδηγεί στο να έχουν ακόμα καλύτερη διείσδυση στην αγορά, περισσότερους συνδρομητές και μικρότερη ανάγκη να πληρώσουν για διαφήμιση.

Με λίγα λόγια το Pirate Bay και όλες οι σελίδες που κατεβάζουν παράνομα την καθημερινή σειρά, φροντίζει για την μετάδοσή της και την προώθησή της χωρίς να  χρειάζεται το κανάλι να πληρώσει κάποιον για να το κάνει αυτό!

Πηγή: digitallife.gr

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%