Σινεμά - TV

Η “βασιλική” εμφάνιση στο “Mission Impossible 6”

today6 Μαρτίου, 2017

Background
share close

Η ηθοποιός της τηλεοπτικής σειράς «The Crown», με θέμα τη ζωή της βασίλισσας Ελισάβετ Β’, Βανέσα Κίρμπι, είναι στις τελικές συζητήσεις για τον κεντρικό ρόλο στο νέο σίκουελ της κινηματογραφικής σειράς δράσης «Mission: Impossible 6» (“Επικίνδυνη Αποστολή 6”) με πρωταγωνιστή τον Τομ Κρουζ.

Η Ρεμπέκα Φέργκιουσον, ο Σάιμον Πεγκ και ο Τζέρεμι Ρένερ αναμένεται να επιστρέψουν στην ταινία.

 Ο Κρίστοφερ ΜακΓκουάιαρ, ο οποίος σκηνοθέτησε την πέμπτη συνέχεια της σειράς, «Επικίνδυνη Αποστολή – Μυστικό Έθνος», θα είναι ο σκηνοθέτης της νέας ταινίας και ο σεναριογράφος της.

Ο ρόλος που θα υποδυθεί η Κίρμπι και η πλοκή του νέου κινηματογραφικού έργου παραμένουν άγνωστα προς το παρόν. Ο Τομ Κρουζ και οι εκτελεστικοί παραγωγοί συναντήθηκαν και συζήτησαν με την ηθοποιό, σύμφωνα με το Variety και τα γυρίσματα αναμένεται να αρχίσουν μέσα στην άνοιξη.

Παραγωγοί της ταινίας είναι ο Τομ Κρουζ και ο Ντέιβιντ Έλισον.

Στην τηλεοπτική σειρά του Netflix «The Crown» η Βανέσα Κίρμπι υποδύεται την αδελφή της βασίλισσας Ελισάβετ, πριγκίπισσα Μαργαρίτα, και έχει λάβει πολύ καλές κριτικές για την ερμηνεία της.

Στο παρελθόν η αγγλίδα ηθοποιός έχει εμφανιστεί στις ταινίες «Me Before You», «Everest» και «Genius» (“Ένας χαρισματικός άνθρωπος”), βιογραφικό δράμα για τον  εκδότη και επιμελητή λογοτεχνίας Μαξ Πέρκινς.

Η κινηματογραφική σειρά «Mission: Impossible» βασίζεται στην ομώνυμη τηλεοπτική σειρά της δεκαετίας του ’60 και έχει σημειώσει μεγάλη εμπορική επιτυχία.

Ο Τομ Κρουζ υποδύεται τον βασικό χαρακτήρα, τον Ίθαν Χαντ, έναν πράκτορα της IMF (Impossible Mission Force), ο οποίος αναλαμβάνει αποστολές που θεωρούνται πρακτικά αδύνατες.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%