Σινεμά - TV

Kanye West: Το Netflix αποκάλυψε το πρώτο teaser του ντοκιμαντέρ «Jeen-Yuhs»

today29 Σεπτεμβρίου, 2021

Background
share close

Το ντοκιμαντέρ για τη ζωή και την καριέρα του Kanye West βρισκόταν στα σκαριά εδώ και 21 χρόνια.

Το Netflix ανακοίνωσε την κυκλοφορία ενός νέου ντοκιμαντέρ πολλών επεισοδίων για τον Kanye West και αποκάλυψε το πρώτο teaser trailer κατά τη διάρκεια της παγκόσμιας εκδήλωσης «Tudum».

Τα δικαιώματα προβολής της ταινίας με τίτλο «Jeen-Yuhs», που βρίσκεται στα σκαριά εδώ και 21 χρόνια, αποκτήθηκαν από τη δημοφιλή πλατφόρμα streaming έναντι τιμήματος περίπου 30 εκατομμυρίων δολαρίων.

Το ντοκιμαντέρ θα περιλαμβάνει σπάνιο και αδημοσίευτο υλικό με τον Kanye West, συμπεριλαμβανομένων και ερασιτεχνικών προσωπικών βίντεο του ράπερ και επιχειρηματία.

Το «Jeen-Yuhs» αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στην υπηρεσία streaming το 2022, ωστόσο το Netflix δεν έχει οριστικοποιήσει ακόμα την ημερομηνία της κυκλοφορίας του.

Το ντοκιμαντέρ δημιουργήθηκε από τους κινηματογραφιστές Clarence «Coodie» Simmons και Chike Ozah (γνωστοί και ως Coodie & Chike), οι οποίοι διευθύνουν την εταιρεία Creative Control.

Το δίδυμο έχει σκηνοθετήσει επίσης το μουσικό βίντεο για το «Through The Wire» του Kanye West, καθώς και την τρίτη εκδοχή για το βίντεο του «Jesus Walks».

Η Creative Control ανέλαβε την παραγωγή του ντοκιμαντέρ μαζί με τα Time Studios.

Ο Kanye West φέρεται να μην έχει εμπλακεί σε δημιουργικό επίπεδο στο εγχείρημα, ωστόσο έχει επιτρέψει στους Coodie & Chike να τον ακολουθούν με μία κάμερα για πάνω από δύο δεκαετίες. Παρ’ όλα αυτά, δεν έχει διευκρινιστεί αν έχει εγκρίνει την κυκλοφορία της ταινίας.

Σύμφωνα με το «Variety», το «Jeen-Yuhs» θα ασχοληθεί με την καριέρα του Kanye West, τις επιχειρηματικές δραστηριότητες του, τον θάνατο της μητέρας του, Donda και την αποτυχημένη υποψηφιότητα του για την προεδρία των Ηνωμένων Πολιτείων το 2020.

Το πρώτο teaser του ντοκιμαντέρ αποτελείται από αρχειακό υλικό όπου ο νεαρός Kanye West και ο Mos Def (σήμερα Yasiin Bey) ερμηνεύουν a cappella, τη συνεργασία τους στο τραγούδι «Two Words» από το περίφημο άλμπουμ «College Dropout» (2004) του West.

Η απόκτηση των δικαιωμάτων προβολής του ντοκιμαντέρ από το Netflix αποκαλύφθηκε από το Billboard τον προηγούμενο Απρίλιο.

ΠΗΓΗ:hit-channel.com

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%