Σινεμά - TV

«Κόβονται» οι «Τρίχες»; Τι λένε οι πρωταγωνιστές της σειράς!

today20 Νοεμβρίου, 2014

Background
share close

Κλειστό είναι αυτές τις μέρες το τηλεοπτικό κομμωτήριο και οι φήμες για «μαχαίρι» στο σήριαλ «Τρίχες» οργιάζουν! Οι πρωταγωνιστές της σειράς του ΑΝΤ1 μίλησαν στην εκπομπή «Μία» για το τι πραγματικά συμβαίνει.

Σύμφωνα με όσα γράφονται, η σειρά των Ρήγα – Αποστόλου δεν πάει καλά στο βαθμό τηλεθέασης, ενώ υπάρχει κόντρα μεταξύ σεναριογράφων και εταιρείας παραγωγής, την ώρα που τα γυρίσματα σταμάτησαν, ο Αλέξανδρος Ρήγας υπέβαλε την παραίτησή του και οι συντελεστές είναι απλήρωτοι.

«Έχουμε κάνει δεκατρία επεισόδια. Τώρα δεν κάνουμε γυρίσματα, έχουμε μία καθυστέρηση επειδή είχε υποχρεώσεις ο Αλέξανδρος Ρήγας, με θέατρα και πρεμιέρες, καθώς και πολλές ώρες στο μοντάζ», είπε στην εκπομπή του Star ο Παύλος Κοντογιαννίδης.

Τη διακοπή των γυρισμάτων επιβεβαίωσε στο «Μία» και η Χριστίνα Θεοδωροπούλου, η οποία διέψευσε ότι υπάρχει πρόβλημα με τις πληρωμές.

Ο Αλέξανδρος Ρήγας διαψεύδει τα περί παραίτησης, ενώ από τον ΑΝΤ1 λένε ότι η σειρά δεν «κόβεται» και ότι είναι ικανοποιημένοι από την ανταπόκριση των τηλεθεατών.

Πηγή: star.gr

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%