Σινεμά - TV

Όλες οι λεπτομέρειες για το ανερχόμενο talent show “The Voice”

today10 Δεκεμβρίου, 2013

Background
share close

Σε πολύ λίγο το μεγάλο τηλεοπτικό talent show “The Voice” που προβλήθηκε ήδη με μεγάλη επιτυχία σε 49 χώρες, έρχεται και στην Ελλάδα, στο κανάλι του ANT1.

Το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του θεάματος είναι ότι “κλείνει τα μάτια στην εμφάνιση και ακούει μόνο τη φωνή”.

Την παρουσίαση έχει αναλάβει ο Γιώργος Λιάγκας, ενώ απέναντί του, στη θέση της κριτικής επιτροπής θα βρίσκονται ο Αντώνης Ρέμος, η Δέσποινα Βανδή, ο Μιχάλης Κουϊνέλης από τους Stavento και η Μελίνα Ασλανίδου.

Όπως αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση του ANT1, η πορεία για την ανάδειξη του νικητή θα αποτελείται από τρεις φάσεις:

  • Οι Blind Auditions: Στις Blind Auditions οι Coaches δεν έχουν οπτική επαφή με τον διαγωνιζόμενο, αφού κάθονται σε μια περιστρεφόμενη πολυθρόνα με την πλάτη γυρισμένη στον διαγωνιζόμενο. Εδώ ο παίκτης πρέπει να “κερδίσει” τους Coaches με μοναδικό “όπλο” τη φωνή του, ενώ κατά τη διάρκεια της ερμηνείας του θα συνοδεύεται από μια μπάντα. Αν κάποιος από τους Coaches κατά τη διάρκεια της Blind Audition ενθουσιαστεί από την ερμηνεία του διαγωνιζόμενου, τον επιλέγει στην ομάδα του. Ταυτόχρονα, η περιστρεφόμενη πολυθρόνα γυρίζει και τότε παίκτης και Coach αντικρίζουν για πρώτη φορά ο ένας τον άλλον. Αν όμως πάνω από ένας από τους Coaches επιλέξει τον συγκεκριμένο παίκτη, τότε ο διαγωνιζόμενος είναι εκείνος που διαλέγει με ποιόν προτιμάει να συνεργαστεί. Η συγκεκριμένη φάση ολοκληρώνεται όταν κάθε Coach έχει συμπληρώσει έναν συγκεκριμένο αριθμό παικτών (16) για την ομάδα του. Από εκεί και πέρα, αναλαμβάνει να προετοιμάζει κάθε έναν παίκτη της ομάδας του, ώστε να τον αναδείξει όσο καλύτερα μπορεί.
  • Η Μονομαχία/The Battle: Εδώ οι διαγωνιζόμενοι που κατάφεραν να διακριθούν από το γύρο των Blind Auditions, καλούνται να “μονομαχήσουν” ακολουθώντας την παρακάτω διαδικασία: ο κάθε Coach επιλέγει δύο διαγωνιζόμενους της ομάδας του και τους αναθέτει να ερμηνεύσουν το ίδιο τραγούδι μπροστά στο κοινό. Μετά από την “πρόσωπο με πρόσωπο” αναμέτρηση, ο Coach επιλέγει ποιος από τους δύο τον ικανοποίησε περισσότερο με την ερμηνεία του και ανακοινώνει αυτόν που παραμένει στο show.
  • Live: Στην τρίτη και τελευταία φάση ξεκινάει η διαδικασία των Live. Σε αυτά, όσοι από τους διαγωνιζόμενους έχουν καταφέρει να παραμείνουν στο show, συναγωνίζονται όλοι μαζί σε ερμηνείες εξαιρετικά υψηλού επιπέδου, μέχρι να αναδειχτεί ο μεγάλος νικητής.

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%