Σινεμά - TV

Ο Λόκι ως ο Έλληνας μαραθωνοδρόμος Στέλιος Κυριακίδης

today29 Μαΐου, 2014

Background
share close

Όσο παράξενο κι αν ακούγεται από τον πανούργο αδερφό του Thor, Loki, ο Tom Hiddleston επανέρχεται αυτή τη φορά ως ο Έλληνας μαραθωνοδρόμος Στέλιος Κυριακίδης!

Ο ηθοποιός είναι σε συζητήσεις για να κλείσει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο αθλητικό δράμα που ετοιμάζει η Disney για τη ζωή του Έλληνα δρομέα που έγραψε ιστορία το 1946 όταν νίκησε τον μαραθώνιο της Βοστώνης!

Ο μυθικός Έλληνας μαραθωνοδρόμος αφού επέζησε της Γερμανικής κατοχής, αποφάσισε το 1946 να τρέξει στον διάσημο μαραθώνιο της Βοστώνης στέλνοντας έτσι ένα μήνυμα για την Ελλάδα που υπέφερε αλλά και που κατάφερε να αντισταθεί. Αν και απροπόνητος για χρόνια, αδύναμος και υποσιτισμένος λόγω των κακουχιών, ο Κυριακίδης κατόρθωσε το ασύλληπτο, να νικήσει δηλαδή την κούρσα, φωνάζοντας “Για την Ελλάδα!” όταν πέρασε την γραμμή του τερματισμού!

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Bill Wheeler δουλεύει πάνω στο σενάριο, ενώ η Disney έχει διάφορους υποψήφιους σκηνοθέτες που πιθανόν να αναλάβουν την ταινία.

Σίγουρα η ταινία αυτή θα απασχολήσει ιδιαίτερα το ελληνικό κοινό και θα αλλάξει την αρνητική ίσως εικόνα που έχουμε για τον Hiddleston λόγω του ρόλου του Loki.

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%