Σινεμά - TV

Μορικόνε-Ταραντίνο: Η απάντηση του γερμανικού Playboy για τις δηλώσεις του συνθέτη

today14 Νοεμβρίου, 2018

Background
share close

Σε αφιέρωμά του στον συνθέτη Ένιο Μορικόνε το γερμανικό περιοδικό Playboy περιλαμβάνει συνέντευξη του συνθέτη η οποία άναψε φωτιές.

Σύμφωνα με τα δημοσιευμένα λεγόμενά του, ο Μορικόνε αποκάλεσε τον Κουέντιν Ταραντίνο “κρετίνο” και τις ταινίες του “σκουπίδια”. «Είναι απόλυτα χαοτικός. Μιλάει χωρίς να σκέφτεται, κάνει τα πάντα την τελευταία στιγμή. Δεν έχει ιδέα. Παίρνει ξαφνικά και ζητάει ένα πλήρες σάουντρακ μέσα σε λίγες μόλις μέρες. Αυτό δεν είναι εφικτό. Με κάνει τόσο έξαλλο. Δεν πρόκειται να το ανεχτώ. Και του το είπα την τελευταία φορά».

Η απάντησή του ήρθε μια μέρα μετά: «Είναι απολύτως ψέματα. Δεν έχω δώσει συνέντευξη στο γερμανικό Playboy και δεν έχω αποκαλέσει ποτέ κρετίνο τον Ταραντίνο, ούτε τις ταινίες του σκουπίδια. Σε συνέντευξη Τύπου στο Λονδίνο, μπροστά στον Ταραντίνο, έχω δηλώσει ότι τον θεωρώ έναν από τους μεγαλύτερους σκηνοθέτες όλων των εποχών. Έχω εξουσιοδοτήσει τον δικηγόρο μου στην Ιταλία να κινηθεί νομικά».

Εχθές  ήρθε η απάντηση του γερμανικού Playboy: «Στηρίζουμε τη δημοσίευσή μας και δεν ανακαλούμε».

Η δήλωση έγινε από την εκδοτική εταιρία που βγάζει το Playboy, τη Herbert Burda Media, και αναφέρει:

«Με έκπληξή μας διαβάσαμε ότι ο συνθέτης Ένιο Μορικόνε αρνείται πως έδωσε συνέντευξη στο Γερμανικό Playboy. Η συνέντευξη έγινε στις 30 Ιουνίου του 2018, στο σπίτι του στη Ρώμη. Τη συνέντευξη κανόνισε ο υπεύθυνος διοργανωτής συναυλιών Semmel Concerts, o οποίος ήταν παρών στη συζήτηση…»

«Επίσης, δεν μπορούμε να καταλάβουμε τι ο μαέστρος δεν βρίσκει σαφές ή ακριβές από όσα είπε στον μουσικό δημοσιογράφο Μαρσέλ Αντερς και τυπώθηκαν στο περιοδικό μας….»

Αναμένεται συνέχεια…

 

Πηγή: flix.gr

 

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Προηγούμενο άρθρο

Φοίβος Πιομπίνος

Η εν χρήσει σαρία στην Ελλάδα

Σαρία ή σάρια  καλείται από τα αραβικά  ο ιερός  νόμος των μουσουλμάνων που ορίζει τον ορθό τρόπο ζωής και πίστης. Σύμφωνα με αυτόν το   νόμο που   ισχύει για τους μουσουλμάνους συμπολίτες μας, ο μουφτής ασκεί δικαιοδοσία «μεταξύ μουσουλμάνων ελλήνων πολιτών επί γάμων, διαζυγίων, διατροφών, επιτροπειών, κηδεμονιών, χειραφεσίας ανηλίκων, ισλαμικών διαθηκών και της εξ αδιαθέτου διαδοχής». Κι εγώ αναρωτιέμαι πώς είναι δυνατόν να ισχύει στην Ελλάδα άλλος νόμος για τους μουσουλμάνους […]

today14 Νοεμβρίου, 2018

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%