Σινεμά - TV

Νέες φωτογραφίες του Μάικλ Φασμπέντερ στο Assassin’s Creed

today9 Μαΐου, 2016

Background
share close

Ο Μάικλ Φασμπέντερ και η Μαριόν Κοτιγιάρ, συμπαίκτες για την κινηματογραφική μεταφορά του δημοφιλούς video game «Assassin’s Creed» με την Αριάν Λαμπέντ να συμπληρώνει τη διανομή.

Απ’ ό,τι φαίνεται αυτή η τριπλέτα έχει χημεία! Μετά τον «Mακμπέθ», ο σκηνοθέτης Τζάστιν Κουρζέλ ενώνει και πάλι το ραδιούργο ζευγάρι των Μάικλ Φασμπέντερ και Μαριόν Κοτιγιάρ, για την κινηματογραφική μεταφορά του video game «Assassin’s Creed».

Το όνομα του Φασμπέντερ ήταν δεδομένο εδώ και καιρό. Η υπόθεση του δημοφιλούς παιχνιδιού τοποθετείται στη Φλωρεντία του 16ου αιώνα και σχετίζεται με έναν άντρα που προδίδεται από την άρχουσα τάξη και ως ασασίνος (δολοφόνος), εμπλέκεται σε έναν ανελέητο αγώνα εκδίκησης προκειμένου να αποκαταστήσει τη χαμένη τιμή της οικογένειάς του.

Με την Αλίσια Βικάντερ να αποχωρεί από το σχέδιο για το δεύτερο κεφάλαιο της νέας ανάγνωσης του «Bourne», τον ρόλο καρπώθηκε η Αριάν Λαμπέντ, η οποία έχει ήδη διαγράψει μια υποσχόμενη πορεία σε ευρωπαικά φεστιβάλ.

Με το πρώτο της βραβείο στο φεστιβάλ Βενετίας για το ντεμπούτο της στο «Attenberg» της Αθηνάς Ραχήλ Τσαγγάρη, το περσινό βραβείο στο φεστιβάλ του Λοκάρνο για το «Φιντέλιο, η Οδύσσεια της Αλίκης» και την υποψηφιότητά της για βραβείο Σεζάρ υποσχόμενης ηθοποιού πριν από μερικούς μήνες, η Λαμπέντ έφτασε μέχρι τις Κάννες, συμμετέχοντας στο τιμημένο με ειδικό βραβείο «Αστακό» του Γιώργου Λάνθιμου δίπλα στον Κόλιν Φάρελ και την Ρέιτσελ Βάιζ.

Η παραγωγή του «Asassin’s Creed» έχει ήδη ξεκινήσει τα γυρίσματά της ταινίας για να είναι έτοιμη για τον Δεκέμβριο 2016.

Θα μπορέσει αυτή η ταινία να ξεπεράσει τις άνοστες και βαρετές κινηματογραφικές μεταφορές τύπου Λάρα Κροφτ; Η ομάδα παραγωγής φαίνεται πάντως να επενδύει σοβαρά, ποιοτικά και οικονομικά σ’ αυτή την επική ιστορία εκδίκησης και συνωμοσίας.

Μέχρι να τη δείτε στη μεγάλη οθόνη, πιάστε τα joysticks!

 

Πηγή: cinemag.gr

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%