Σινεμά - TV

Νέο τρέιλερ για τη live-action σειρά Star Wars

today29 Οκτωβρίου, 2019

Background
share close

Ο τίτλος της σειράς “The Mandalorian” (Μανταλόριαν) και πρόκειται για την πρώτη live-action σειρά Star Wars. Πρωταγωνιστής ο Πέντρο Πασκάλ.

Φυσικά θα προβάλλεται αποκλειστικά από το Disney+, εξάλλου είναι ο καλύτερος τρόπος για τη Disney να προωθήσει τη νέα της πλατφόρμα που θα “χτυπήσει” το Netflix.

Το πρώτο επεισόδιο θα είναι διαθέσιμο στην πρεμιέρα, δηλαδή στις 12 Νοεμβρίου 2019 για ΗΠΑ, Καναδά και Ολλανδία, ενώ από 19 Νοεμβρίου θα ανοίξει τις πύλες του σε Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία.

Στο νέο trailer του The Mandalorian παίρνουμε μια καλύτερη εικόνα για τη ζωή των κυνηγών επικυρηγμένων, ενώ φαίνεται πως η χρήση ανθρακίτη είναι η κλασική μέθοδος για τη μεταφορά κρατουμένων.

Στη σειρά πρωταγωνιστεί ο Pedro Pascal (Game of Thrones, Narcos), η Τζίνα Καράνο (Gina Carano), ο Τάικα Γουαϊτίτι (Taika Waititi) και ο Καρλ Γουέδερς Carl Weathers), ενώ θα κάνουν την εμφάνιση τους σπουδαία ονόματα όπως οι Νικ Νόλτε (Nick Nolte), Γουέρνερ Χέρζογκ (Werner Herzog) και Τζιανκάρλο Εσποσίτο (Giancarlo Esposito). Η υπόθεση λαμβάνει χώρα μερικά χρόνια μετά τα γεγονότα της Επιστροφής των Τζενάι (Return of the Jedi) και σύμφωνα με τον δημιουργό, Τζον Φαβρό (Jon Favreau), θα αφήνει μια γεύση από σπαγγέτι γουέστερν.

Πηγή: news247.gr

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%