Σινεμά - TV

Netflix: Ο He-Man επιστρέφει 40 χρόνια μετά!

today5 Ιουλίου, 2021

Background
share close

Από τη στιγμή που ανακοινώθηκε η επιστροφή του “Masters of the Univerese” στο Netflix οι φαν της σειράς της… τότε εποχής σκίρτησαν από χαρά και νοσταλγία.

Για αυτό το Netflix έδωσε στη κυκλοφορία το νέο, επίσημο, trailer του “Masters of the Universe: Revelation”, όπως θα ονομάζεται και το Part 1 έρχεται στα τέλη του Ιουλίου δια χειρός Kevin Smith ως showrunner και της Power Animation (Castlevania). 

Στο νέο trailer αποκαλύπτονται πολλές πτυχές από την ιστορία και το που θα προσανατολιστεί η συνέχεια της ιστορίας από εκεί όπου την αφήσαμε πριν απο 40 χρόνια.

Απίθανες σκηνές, ένα animation χάρμα οφθαλμών και πολλοί γνώριμοι εμφανίζονται ξανά με ανανεωμένη εμφάνιση. 

Ένα από τα highlights της σειράς είναι το voice cast που απαρτίζεται από εξαιρετικούς ηθοποιούς όπως τον Mark Hamill στο ρόλο του μεγάλου κακού, Skeletor, την Sarah Michelle Gellar ως Teela, την Lena Headey (Game of Thrones) ως Evil-Lyn, μαζί με τους Chris Wood (He-Man/Prince Adam) Alicia Silverstone (Queen Marlena), Steven Root (Battle Cat), Griffin Newman (Orko), Jason Mewes (Stinkor), Justin Long (Roboto), Harley Quinn Smith (Ilena). 

Τη μουσική της σειράς θα συνθέσει ο Bear McCreary γνωστός από τα The Walking Dead, Battlestar Galactica, Outlander αλλά και το βιντεοπαιχνίδι God of War.

Το Masters of the Universe: Revelation (Οι Κυρίαρχοι του Σύμπαντος: Αποκάλυψη) θα χωριστεί σε δύο μέρη, όπου το Part 1 θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 23 Ιουλίου

Πηγή: unboxholics.com

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%