Σινεμά - TV

Ο Μπραν νόμιζε ότι του έκαναν φάρσα για το σενάριο

today21 Μαΐου, 2019

Background
share close

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΠΟΙΛΕΡΣ!!!

Σίγουρα ήταν ένα φινάλε που δεν περίμενε κανείς. Οι θεωρίες των οπαδών της σειράς ήταν πολλές αλλά μάλλον κανείς ούτε και ο ίδιος ο “Μπραν” περίμενε ένα τέτοιο τέλος για τον εαυτό του.

Ο ηθοποιός που υποδύεται τον Μπραν, Άιζακ Χέμπστεντ-Ράιτ δήλωσε ότι όταν πρωτοδιάβασε το σενάριο του τελευταίου επεισοδίου, νόμιζε ότι ήταν φάρσα ή εικονικό προσχέδιο σεναρίου προς αποφυγή διαρροών και υπέθεσε ότι οι σεναριογράφοι είχαν στείλει στον καθένα από τους πρωταγωνιστές ένα διαφορετικό σενάριο, στο οποίο ο ήρωας που ενσάρκωναν γινόταν ο βασιλιάς του Westeros: «Πραγματικά πίστεψα ότι ήταν φάρσα το σενάριο και ότι έστειλαν σε όλους μας ένα σενάριο όπου ο κάθε χαρακτήρας καθόταν στο τέλος στον Σιδηρούν Θρόνο. (Σκέφτηκα) πολύ καλό αστείο παιδιά» είπε ο ηθοποιός στο Entertainment Weekly και πρόσθεσε ότι κατάλαβε εκ των υστέρων ότι δεν πρόκειται για κόλπο αλλά είχε διαβάσει όντως το τελικό σενάριο.

Ο Χέμπστεντ-Ράιτ παραδέχθηκε ότι ήλπιζε ο Μπραν να έχει μια εντυπωσιακή σκηνή θανάτου: «Ήθελα α πεθάνει και να έχει μια καλή σκηνή θανάτου, να εκρήγνυτο το κεφάλι του ή κάτι τέτοιο». Γενικά ωστόσο δηλώνει ευχαριστημένος με το πώς τελείωσε η σειρά, γνωρίζοντας ότι το φινάλε δεν ικανοποίησε όλους τους θαυμαστές του GOT. «Δεν θα ευχαριστηθούν όλοι το τέλος. Είναι πολύ δύσκολο να τελειώσεις μια τόσο δημοφιλή σειρά, χωρίς να αφήσεις κάποιους θυμωμένους. Δεν νομίζω ότι κάποιος θα χαρακτήριζε το φινάλε “προβλέψιμο” και αυτό είναι ελπιδοφόρο. Κάποιοι θα θυμώσουν. Πολλές καρδιές θεατών θα ραγίσουν. Το τέλος είναι γλυκόπικρο, όπως ακριβώς το προόριζε ο συγγραφέας George R. R. Martin. Είναι ένα ταιριαστό τέλος σε αυτό το έπος.»

Στην ερώτηση εάν πιστεύει ότι τα έξι – επτά βασίλεια θα είναι σε καλύτερη μοίρα υπό τη βασιλεία του Μπραν, ο Χέμπστεντ-Ράιτ απαντά: «”Νομίζω ότι θα είναι ένας πραγματικά καλός βασιλιάς. Ίσως να υστερεί από πλευράς ενσυναίσθησης, μια ιδιότητα που είναι χρήσιμη σε έναν ηγέτη. Από την άλλη όμως δεν μπορεί κανείς να διαφωνήσει με τον Μπραν αφού ξέρει τα πάντα.»

Πηγή: news247.gr

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%