Σινεμά - TV

Peaky Blinders: Νέο τρέιλερ για την 6η σεζόν

today3 Ιανουαρίου, 2022

Background
share close

Ένα τρέιλερ για τους Peaky Blinders αλλά στην πραγματικότητα ακόμα ανάσα για τους φαν της σειράς που ανυπομονούν για τη νέα σεζόν.

Η σειρά Peaky Blinders αποτελεί μια από αυτές που ο κόσμος περιμένει πως και πως να επανέλθει στις οθόνες μας το 2022, καθώς έρχεται η 6η και τελευταία σεζόν της στο BBC και λίγο αργότερα στο Netflix. Τώρα, έχουμε και το πρώτο επίσημο τρέιλερ της νέας σεζόν.

Στο τρέιλερ της 6ης σεζόν του Peaky Blinders ο Thomas Shelby (Κίλιαν Μέρφι) πλησιάζει τον φακό με ένα οπλοπολυβόλο και αρχίζει να πυροβολεί στον αέρα μαινόμενος. Πριν από περίπου ένα μήνα είχε δημοσιευτεί και το teaser της νέας σεζόν, πάλι με τον αγαπημένο πρωταγωνιστή στο επίκεντρο.Remaining Time-0:00FullscreenMute

Στην 6η σεζόν επιστρέφουν όλοι οι γνωστοί χαρακτήρες, όπως και αυτός της Άνια Τέιλορ-Τζόι και έτσι θα ολοκληρωθεί η ιστορία της οικογένειας Σέλμπι στις τηλεοπτικές οθόνες μας. Όμως, ο χαρακτήρας που θα λείψει σε όλους είναι αυτός της Aunt Polly καθώς η Έλεν ΜακΡόρι πέθανε τον περασμένο Απρίλιο. Υπενθυμίζεται, ότι αυτή δεν θα είναι η τελευταία φορά που θα τους δούμε καθώς ο δημιουργός της σειράς έχει σχέδια να μεταφέρει τους χαρακτήρες και στον κινηματογράφο το 2023 για να κλείσει μια για πάντα ο κύκλος των Σέλμπι.

Πηγή: reader.gr

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%