Σινεμά - TV

Οι πρώτες πληροφορίες για τη 2η σεζόν True Detective

today2 Ιουνίου, 2014

Background
share close

Το True Detective ήταν μια “μίνι” σειρά που αγαπήσαμε ιδιαίτερα και λόγω της πλοκής και της σκηνοθεσίας του. Μετά το τελευταίο επεισόδιο μάς άφησε με την απορία-αγωνία για το αν θα υπάρξει δεύτερη σεζόν.

Η δεύτερη σεζόν της σειράς λοιπόν είναι στα σκαριά και ήδη έχει προκληθεί όργιο φημών σχετικά με το τι αναμένεται να παρακολουθήσουμε σε αυτήν. Οι πρώτες επίσημες πληροφορίες για την πλοκή δόθηκαν από τον δημιουργό της σειράς Nic Pizzolatto μέσω της ραδιοφωνικής εκπομπής To the Best of Our Knowledge.

‘‘Αυτή τη φορά θα έχουμε τρεις πρωταγωνιστές’’, δήλωσε ο Pizzolatto. “Λαμβάνει χώρα στην Καλιφόρνια, όχι όμως στο Λος Άντζελες αλλά σε λιγότερο γνωστές περιοχές της. Θα προσπαθήσουμε να αιχμαλωτίσουμε την ιδιαίτερη ατμόσφαιρα της τοποθεσίας, όπως έγινε και στην πρώτη σεζόν’’.

Ο ίδιος δήλωσε ‘’βαθιά ερωτευμένος’’ με τους νέους χαρακτήρες και επισήμανε πως έχει οργανωθεί ήδη το σενάριο του νέου κύκλου. Αρνήθηκε βέβαια να σχολιάσει τις φήμες που συνδέονται με την εμφάνιση διάσημων ηθοποιών στο πρωταγωνιστικό καστ, όπως για παράδειγμα της Τζέσικα Τσαστέιν (Jessica Chastain). Το casting πάντως αναμένεται να ξεκινήσει τους επόμενους μήνες. Ανυπομονούμε!

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%