Σινεμά - TV

Πρώτο κλιπ και η περίληψη του νέου επεισοδίου «Game of Thrones»

today10 Απριλίου, 2016

Background
share close

Το HBO αποκάλυψε επίσημα τον τίτλο και την περίληψη για το πρώτο επεισόδιο της νέας σεζόν «Game of Thrones» με τίτλο «Η Κόκκινη Γυναίκα», βάζοντας τα πράγματα στη θέση τους μέσα από την λιτή περιγραφή.

«Ο Τζον Σνόου είναι νεκρός. Η Ντενέρις συναντά έναν ισχυρό άνδρα. Η Σέρσεϊ βλέπει και πάλι την κόρη της».

Το επεισόδιο σκηνοθέτησε ο Τζέρεμι Ποντέσουα, γνωστός στο τηλεοπτικό κοινό από τις δουλειές του στα «Dexter», «Boardwalk Empire» και «American Horror Story», αλλά και στους σινεφίλ με το εξαιρετικό «Οι Πέντε Αισθήσεις» του 1999.

Ο Λίαμ Κάνινγκχαμ (Ντέιβος Σήγουορθ) επισκέφθηκε την εκπομπή του Κόναν Ο’ Μπράιαν και εξομολογήθηκε πως ο Τζ.Ρ.Ρ.Μάρτιν του έχει αποκαλύψει ήδη ένα μεγάλο μυστικό της σειράς, ενώ μοιράστηκε με το κοινό το πρώτο επίσημο κλιπ της πρεμιέρας.

Βασισμένο στη δημοφιλή σειρά βιβλίων «Το Τραγούδι της Φωτιάς και του Πάγου» του Τζ.Ρ.Ρ.Μάρτιν, το υπερ-επιτυχημένο «Game of Thrones» επιστρέφει με την 6η σεζόν του στις 24 Απριλίου με 10 νέα επεισόδια.

Φετινές προσθήκες στο καστ είναι ο Ίαν ΜακΣέιν («Οι Πειρατές της Καραϊβικής: Σε Άγνωστα Νερά», «Scoop»), ο οποίος θα πρωταγωνιστεί σε έναν «μυστικό» ρόλο, αλλά και ένα μεγάλο όνομα που «σφραγίζει» την ποιότητα της σειράς. Ο Μαξ Φον Σίντοου, ο πρωταγωνιστής της «Έβδομης Σφραγίδας», ο εμβληματικός «Εξορκιστής», μετά το «Star Wars: The Force Awakens», θα απογειωθεί από έναν γαλαξία πολύ, πολύ μακριά, και θα προσαράξει στον κόσμο του Τζ.Ρ.Ρ.Μάρτιν.

Σύμφωνα με το Entertainment Weekly ο Σίντοου θα υποδυθεί το «κοράκι με τα τρία μάτια», το μυστικό δάσκαλο/συνοδοιπόρο του Μπραν Σταρκ. Ο χαρακτήρας είχε εμφανιστεί σε επεισόδιο της 4ης σεζόν και φυσικά τον υποδυόταν άλλος ηθοποιός.

Ο έκτος κύκλος γυρίστηκε κάτω από άκρα μυστικότητα και ο Μάικλ Λομπάρντο, πρόεδρος του ΗΒΟ, δήλωσε σε συνέντευξή του πως έχει συμφωνηθεί με τους δημιουργούς της σειράς να παραδώσουν άλλους δύο κύκλους.

Η επική σειρά ήταν ο μεγάλος νικητής των βραβείων Emmy 2015 φτάνοντας στο σύνολο τα 12 βραβεία, συμπεριλαμβανομένων της καλύτερης τηλεοπτικής σειράς (Δράμα), σκηνοθεσίας και σεναρίου (για το επεισόδιο «Mother’s Mercy»), Β’ αντρικού ρόλου (για τον Πίτερ Ντίνκλατζ) και 8 ακόμα τεχνικά βραβεία.

 

Πηγή: cinemag.gr

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%