Σινεμά - TV

Στο ρόλο της Μαρίας Κάλλας η Μέριλ Στριπ

today20 Ιουνίου, 2014

Background
share close

Η ζωή της μέγιστης σοπράνο Μαρίας Κάλλας θα μεταφερθεί από τον σκηνοθέτη Μάικ Νίκολς στη μεγάλη οθόνη, και το σίγουρο είναι ότι μόνο μια πολύ μεγάλη ηθοποιός θα μπορούσε να υποδυθεί μια τόσο σπουδάια προσωπικότητα.

Η βραβευμένη με τρία Όσκαρ Μέριλ Στριπ έχει αποδείξει πολλές φορές στο παρελθόν την αριστοτεχνική ικανότητά της να αναβιώνει στη μεγάλη οθόνη αληθινά πρόσωπα. Από τη «Σιδηρά Κυρία» Μάργκαρετ Θάτσερ, μέχρι τη διάσημη μαγείρισσα Τζούλια Τσάιλντ και τη διαβόητη αρχισυντάκτρια του Vogue Αν Γουίντουρ, η Μέριλ Στριπ περνά σε μια εμβληματική μορφή της όπερας και της Ελλάδας, τη ντίβα Μαρία Κάλλας.

Στην επόμενη ταινία της λοιπόν, που θα έχει τίτλο «Master Class» θα υποδυθεί τη μεγάλη σοπράνο, την περίοδο που είχε αποσυρθεί και δίδασκε σε σπουδαστές στη Μουσική Ακαδημία Juilliard, το 1971, με αναφορές στη λαμπρή καριέρα της και την προσωπική της ζωή και φυσικά τη σχέση και το χωρισμό της με τον Αριστοτέλη Ωνάση.

Η 64χρονη ηθοποιός έχει αρχίσει ήδη εντατικές ασκήσεις στις φωνητικές της χορδές, ενώ τα γυρίσματα της ταινίας πιθανότατα θα ξεκινήσουν τον Ιανουάριο 2015.

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%