Σινεμά - TV

Στα σκαριά η νέα ταινία του Wolverine

today17 Μαρτίου, 2014

Background
share close

Η αποκάλυψη του James Mangold (που είχε σκηνοθετήσει την προηγούμενη ταινία του μεταλλαγμένου super-hero) για την επιστροφή του solo Wolverine προκαλεί ενθουσιασμό και προσμονή στους θαυμαστές του ήρωα! Αφού δουν όλοι την καινούργια ταινία των X-Men θα μπουν στην αναμονή για τις νέες περιπέτειες διότι ο Mangold άναψε φωτιές μέσω Twitter, όταν απάντησε σε θαυμαστή που ρώτησε «τι γίνεται». Και ήρθε η απάντηση:”We are figuring it all out. At the moment, I’m shooting The next #Wolverine after #XmenApocalypse”, αν και λίγο αργότερα αφαίρεσε την ανάρτηση και στην θέση της έγραψε: “With cost of 117M and WW gross of 415M (#2 of all X’s), of course there’ll be another Wolverine solo. Manufactured internet drama is boring!

Κανείς δε γνωρίζει αν ο Hugh Jackman θα είναι ο πρωταγωνιστής σε αυτή τη νέα περιπέτεια-αν και οι διαπραγματεύσεις έχουν ήδη ξεκινήσει- καθώς ο πρωταγωνιστής είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή του ότι περιμένει κάποια στιγμή να αντικατασταθεί!

Η ταινία X-Men: Apocalypse, θα βγει στις αίθουσες το 2016 ενώ θα προηγηθεί η ταινία X-Men: Days Of Future Past που έχει προγραμματιστεί για τον ερχόμενο Μάιο!

Πηγή: mtv

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%