Σινεμά - TV

Τέταρτο κύκλο εξασφάλισε η σειρά “Homeland”

today25 Οκτωβρίου, 2013

Background
share close

Κατά ένα τέταρτο αυξήθηκαν οι τηλεθεατές στην προβολή των επεισοδίων του 3ου κύκλου της σειράς “Homeland”, με αποτέλεσμα την εξασφάλιση και 4ου κύκλου για τη σειρά.

Οι τηλεθεατές που παρακολουθούσαν τον δεύτερο κύκλο ήταν κατά μέσο όρο 5,1 εκατ, ενώ ο τρίτος κύκλος, κατά τα τρία πρώτα μόλις επεισόδια συγκέντρωσε 6,5 εκατ. τηλεθεατές.

Αν και η δεύτερη σεζόν υπήρξε κάπως απογοητευτική σε σχέση με την πρώτη, καθώς δέχτηκε κριτική για την παράξενη τροπή που έπαιρνε η υπόθεση της σειράς, η τρίτη σεζόν επέστρεψε και πάλι με ανάλογη δύναμη της πρώτης, εξασφαλίζοντας στη σειρά και τέταρτη σεζόν.

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Προηγούμενο άρθρο

Διάφορα

«Έξυπνο» παγκάκι εξωτερικών χώρων, συλλέκτης νερού

Ένα παγκάκι που συλλέγει νερό, ιδανικό για εξωτερικούς χώρους, ανέπτυξε η αρχιτεκτονική εταιρεία MARS architects. Το παγκάκι Water Bench διοχετεύει το νερό, μέσω  ραβδώσεων της επιφάνειάς του, σε μικρές τρύπες που καλύπτονται από κουμπιά. Το νερό εισχωρεί από τις τρύπες στο εσωτερικό και αποθηκεύεται σε δεξαμενές είτε μέσα στο παγκάκι είτε κάτω από το έδαφος. Το παγκάκι διατηρείται στεγνό, ώστε να μπορεί κάποιος να κάτσει επάνω του και διατίθεται σε […]

today25 Οκτωβρίου, 2013

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%