Σινεμά - TV

Τρέιλερ «Thor: Ragnarok»: Ο θεός της Marvel Vs θεάς…Μπλάνσετ!

today11 Απριλίου, 2017

Background
share close

Κάτι ανάμεσα σε «Μονομάχο», «Tron» και νοσταλγικές αναφορές σε arcade games, το «Thor Ragnarok» παρουσιάζει το πρώτο του τρέιλερ και είναι ανατρεπτικά χιουμοριστικό, όπως του πρέπει! Υπό τους ήχους του «Immigrant Song» των Led Zeppelin, ο Θορ ξαναπιάνει το σφυρί του και επιστρέφει τον Νοέμβριο στις αίθουσες, με εκλεκτή παρέα την Κέτι Μπλάνσετ στο ρόλο της Χέλα και τη «Βαλκυρία» Τέσα Τόμσον.

Βραβευμένη ήδη με δυο όσκαρ («Ιπτάμενος Κροίσος», «Θλιμμένη Τζάσμιν»), η Μπλάνσετ έχει συνεργαστεί τα τελευταία είκοσι χρόνια με τους πιο ανήσυχους ανεξάρτητους δημιουργούς ή μεγάλους δασκάλους, με θαυμαστή συνέπεια. Μήπως λοιπόν ήρθε η ώρα και για ένα ακόμη μπλοκμπάστερ; Ο Μαρκ Ράφαλο σε δηλώσεις του, σχολίασε τη συμμετοχή της λέγοντας: «Παίζει τον πιο κακό χαρακτήρα από τους χειρότερους. Τόσο σατανική! Θα μας αποτελειώσει όλους. Είναι ένας εξαιρετικός ρόλος», ενώ θεωρεί πως το φιλμ είναι μία παρεϊστικη ταινία με ήρωες τον Θορ και τον Χαλκ.

Στο «Thor: Ragnarok» ο θεός του κεραυνού είναι φυλακισμένος στην άλλη πλευρά του σύμπαντος χωρίς το σφυρί του, σε έναν αγώνα δρόμου ενάντια στο χρόνο για να σταματήσει το Ragnarok – την καταστροφή τις πατρίδας του και το τέλος του πολιτισμού του Άσγκαρντ από τα χέρια μιας παντοδύναμης νέας απειλής, της αδίστακτης Χέλα! Πρώτα όμως θα πρέπει να επιβιώσει μιας θανάσιμης μονομαχίας που τον στρέφει εναντίον του πρώην συμμάχου του – του Incredible Hulk!

Το «Thor: Ragnarok» σηματοδοτεί την επιστροφή των: Κρις Χέμσγουορθ, Τομ Χίντλστον, Μαρκ Ράφαλο, Άντονι Χόπκινς και Ίντρις Έλμπα στο σύμπαν της Marvel, ενώ ο Τζεφ Γκόλντμπλουμ θα υποδυθεί τον εκκεντρικό Grandmaster και ο Καρλ Ούρμπαν («Ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών») τον Skurge. Στη σκηνοθεσία ο ιδιόρρυθμος Ταίκα Γουατίτι των «Hunt for the Wilderpeople» και «What We Do in the Shadows», ο οποίος μας έχει ήδη αποκαλύψει ένα από τα κρυφά(;) μυστικά του νέου «Thor», την εμφάνιση του Μπένεντικτ Κάμπερμπατς ως Doctor Strange.

Αφήστε τα σφυριά και δείτε το τρέιλερ!

 

Πηγή: cinemag.gr

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%