Σινεμά - TV

Η τριλογία του Hobbit ολοκληρώνεται

today28 Απριλίου, 2014

Background
share close

Η κυκλοφορία του τρίτου και τελευταίου μέρους της τριλογίας του “Χόμπιτ” είναι όλο και πιο κοντά και, όπως αποκαλύφθηκε τελικά το τρίτο αυτό μέρος της τριλογίας έρχεται με καινούριο τίτλο.

Μέχρι τώρα ο τίτλος εργασίας ήταν “There and Back Again” αλλά ο Peter Jackson έγραψε στο Facebook: “It suddenly felt misplaced” ανακοινώνοντας ότι ο τίτλος που θα έχει τελικά η ταινία είναι “The Battle of the Five Armies”.

“Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού για την πρεμιέρα της ταινίας τον περασμένο χρόνο συζητήσαμε όλοι μαζί σχετικώς με τον τίτλο και για τις δεύτερες σκέψεις που θα έπρεπε να κάνουμε”, λέει ο σκηνοθέτης και συνεχίζει “Αποφασίσαμε να έχουμε ανοιχτό μυαλό μέχρι να δούμε το αποτέλεσμα και όταν το είδαμε συμφωνήσαμε ότι μόνο ένας τίτλος ταιριάζει σε αυτή την ταινία…Και εγένετο The Hobbit: The Battle of Five Armies”.

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Προηγούμενο άρθρο

Φοίβος Πιομπίνος

Η τύχη του σπιτιού του Θεόδωρου Στάμου στη Λευκάδα

Ο ζωγράφος Θεόδωρος Στάμος (Νέα Υόρκη 1922 - Ιωάννινα 1997), κορυφαίος εκπρόσωπος του αμερικανικού αφαιρετικού εξπρεσιονισμού και από τους συνιδρυτές του εν λόγω καλλιτεχνικού κινήματος, το οποίο ως ομάδα πήρε την επωνυμία «Οι Οξύθυμοι», γεννήθηκε στον Νέο Κόσμο από ζευγάρι ελλήνων μεταναστών. Ο πατέρας του Θεόδωρος Σταματελάτος καταγόταν από τους Τσουκαλάδες της Λευκάδας, την οποία ο Θεόδωρος Στάμος επέλεξε προς τα τέλη του βίου ως τόπο διαμονής για παραπάνω από […]

today28 Απριλίου, 2014

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%