Σινεμά - TV

«Τροία: Η πτώση μιας πόλης»: Ο Τρωικός πόλεμος μετακομίζει στο Netflix

today28 Μαρτίου, 2018

Background
share close

Ο Τρωικός πόλεμος μετακομίζει στη διαδικτυακή πλατφόρμα του Netflix για  σειρά έξι επεισοδίων με τίτλο «Τροία: Η πτώση μιας πόλης», προσπαθώντας να εκμεταλλευτεί την απαίτηση του κοινού για κάτι που να μοιάζει με «Game of Thrones», μιας και οι δράκοι της Ντενέρις θα επιστρέψουν το 2019.

Μια επική ιστορία αγάπης και πολέμου, μηχανορραφίας και προδοσίας. Όταν η Ελένη και ο Πάρις ερωτεύονται, προκαλούν  σειρά τραγικών γεγονότων για τους ίδιους και την Τροία. Μπορεί ο μύθος του Τρωικού πολέμου να μετρά πάνω από 3.000 χρόνια, όμως οι συγκρούσεις, η αγάπη και η εκδίκηση είναι θέματα διαχρονικά. Το “Τροία: Η πτώση μιας πόλη” βασίζεται σ’ αυτούς τους πρωταρχικούς μύθους και έρχεται να αφηγηθεί ξανά το πώς η αγάπη και το χάος είναι αλληλένδετα στον κόσμο των ανθρώπων.

Δεκατέσσερα χρόνια μετά την «Τροία» του Βόλφγκανγκ Πίτερσεν, με πρωταγωνιστές τους: Μπραντ Πιτ, Έρικ Μπάνα, Ορλάντο μπλουμ, Έλεν Κρούγκκερ, το Netflix ταξιδεύει στην Αρχαία Ελλάδα για την ιστορία ενός πολέμου που γεννήθηκε από ένα μεγάλο πάθος. Το «Τροία: Η πτώση μιας πόλης» ξεκίνησε να προβάλλεται στο Ηνωμένο Βασίλειο από το BBC, οπότε δεν είναι ακριβώς μία πρωτότυπη παραγωγή του Netflix, όσο μία τηλεοπτική παραγωγή που φέρει τη σφραγίδα του ως παγκόσμιου διανομέα.

Πρωταγωνιστές της σειράς είναι οι: Λούις Χάντερ (Πάρις) και Μπέλα Ντέιν (Ελένη), στους ρόλους των απαγορευμένων εραστών,  Τζόνι Χάρις (Αγαμέμνων), Τζόνας Άρμστρονγκ (Μενέλαος), Τομ Γουέστον-Τζόουνς (Έκτορας), ενώ στο ρόλο του Αχιλλέα θα δούμε τον Ντέιβιντ Γκιάσι («Interstellar», «Cloud Atlas»).

Τα επεισόδια θα κάνουν πρεμιέρα στο Netflix στις 6 Απριλίου 2018.

 

Πηγή: cinemagazine.gr

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%