Σινεμά - TV

«Χ-Factor»: Ποιος παίκτης αποχώρησε;

today18 Ιουνίου, 2016

Background
share close

Το βράδυ της Παρασκευής, η αγωνία «χτύπησε» κόκκινο στο 5ο live του «Χ-Factor». Λίγο μετά τα μεσάνυχτα, ο Σάκης Ρουβάς ανακοίνωσε -με τυχαία σειρά- τα ονόματα των παικτών που παρέμειναν στο talent show.

Οι παίκτριες που συγκέντρωσαν τις λιγότερες ψήφους του κοινού ήταν η Χριστιάνα Μπούνια από την ομάδα της Τάμτας και η Νωαίνα από την ομάδα της Πέγκυς Ζήνα.

Η Χριστιάνα ερμήνευσε το Τζιβαέρι και η Νωαίνα ένα δικό της τραγούδι. Ωστόσο, η Τάμτα δεν κατάφερε να κρύψει την ενόχληση της για το γεγονός ότι δόθηκε περισσότερος χρόνος στη Νωαίνα για να ερμηνεύσει το τραγούδι της, κάνοντας λόγο για αδικία.

      Η Χριστιάνα και η Νωαίνα


«Η Νωαίνα μου άρεσε πάρα πολύ από την πρώτη στιγμή και στη συνέχεια, αν και υπήρξαν στιγμές και live που της έχω κάνει όχι και τόσο καλή κριτική. Παρ’ όλα αυτά ξέρει ότι μου αρέσει πάρα πολύ για το όραμα της, για το τι θέλει να κάνει καλλιτεχνικά, δοκιμάζεται, γράφει όπως φάνηκε και πολύ όμορφα. Θα σου το πω γιατί είναι καλό να ξέρετε και τα όρια σας όλοι… ήταν λίγο άδικο αυτό που έκανες τώρα.

Ήταν άδικο, όχι επειδή είπες το τραγούδι σου. Πολύ καλά έκανες και είπες το τραγούδι σου και χαίρομαι πάρα πολύ που ακούστηκε αυτό το ωραίο τραγούδι σου, αλλά πήρες πολύ χρόνο και τραγούδησες. Δεν θα σχολιάσω κάτι παραπάνω. Όποιος είναι να καταλάβει θα καταλάβει. Καταλαβαίνω ίσως να μην ήθελες να κόψεις το κομμάτι σου στα μισά, αλλά εδώ υπάρχει ένας χρόνος που δίνεται στον κάθε διαγωνιζόμενο να δείξει αυτό που έχει να δείξει. Εννοείται για πάρα πολλούς λόγους ότι θα στηρίξω το κορίτσι μου, το αηδονάκι μου, που επίσης θεωρώ ότι έχει να δώσει πάρα πολλά και διαφορετικά», είπε η Τάμτα.

Τελικά όμως, οι υπόλοιποι κριτές αποφάσισαν να στηρίξουν τη Νωαίνα για να συνεχίσει στο talent show. Έτσι, η Χριστιάνα Μπούνια ήταν εκείνη που αποχώρησε.

 

Πηγή: protothema.gr

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%