Διασκέδαση

Η Άννα Μπουρμά στο Gialino Up Stage κάθε Παρασκευή

today21 Οκτωβρίου, 2014

Background
share close

Η Άννα Μπουρμά από την Παρασκευή 28 Νοεμβρίου θα βρίσκεται στη σκηνή του Gialino Up Stage για να μας χαρίσει υπέροχες μουσικές βραδιές μαζί με τον αγαπημένο σε όλους Τάκη Μπουρμά. Ο τίτλος της παράστασης είναι “Μπες κι εσύ στον ρυθμό”, κάτι που θα συμβεί σε όσους παρευρεθούν, αφού η Άννα Μπουρμά είναι από τις καλλιτέχνιδες που ξεχωρίζει για την αισθαντικότητά της αλλά και την επικοινωνία της με το ακροατήριο.

Πολύ σημαντικό είναι ότι μέρος των εσόδων των παραστάσεων θα διατεθούν σε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για τα παιδικά στα χωριά SOS!

Στην πρεμιέρα κοντά στην Άννα Μπουρμά  θα βρίσκονται δυο εξαιρετικοί καλεσμένοι οι ENCARDIA αλλά και η Βασιλική Καρακώστα! Από το πρόγραμμα κάθε βδομάδα δεν θα λείπουν και οι καλεσμένοι . έκπληξη !

Η Άννα Μπουρμά είναι μια νέα ερμηνεύτρια που από την πρώτη στιγμή εντυπωσίασε και μάγεψε το κοινό, έχει στο βιογραφικό της συνεργασίες και συμμετοχές με τα μεγαλύτερα ονόματα του ποιοτικού τραγουδιού όπως Γιώργο Νταλάρα, Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, Δήμητρα Γαλάνη κα. Με την ιδιαίτερη κρυστάλλινη φωνή της αλλά και με την θεατρικότητα που διαθέτει επί σκηνής καθηλώνει τον ακροατή και τον ταξιδεύει στον κόσμο των συναισθημάτων.\

Μαζί με την Άννα Μπουρμά θα είναι:
Κιθάρα κλασσική, φωνή & ενορχηστρώσεις: Tάκης Μπουρμάς
Κιθάρα ακουστική : Γιάννης Ακτύπης
Μπάσο : Πέτρος Βασιλειάδης
Κρουστά : Βασίλης Κατσαμπέλας
Ούτι : Βάσια Βουγιουκλή

Από την Παρασκεύη 28 Νοεμβρίου  και κάθε Παρασκεύη έως τις 19 Δεκεμβρίου απολαύστε την μαζί με τον Τάκη Μπουρμά στο Gialino Up Stage.
Λεωφ.Συγγρού 143,
Νέα Σμύρνη,
210-9315600
Είσοδος 10 ευρώ με ( μπύρα ή κρασί)
Ώρα έναρξης 22:00

Προπώληση : Viva.gr, Public, Seven, IANOS, RELOAD & Παπασωτηρίου

anna mpourma

 

 

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%