Διασκέδαση

Η Ευανθία Ρεμπούτσικα στην Κηφισιά

today23 Σεπτεμβρίου, 2013

Background
share close

Την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου, στις 20:30, θα γίνει τελικά η συναυλία της Ευανθίας Ρεμπούτσικα στο Αίθριο του Δημαρχείου Κηφισιάς. Η  εκδήλωση αυτή είχε αρχικά προγραμματιστεί για τις 16 του μήνα, αλλά αναβλήθηκε.

Μια παράσταση με μουσικές γεννημένες μέσα από εικόνες. Με μουσικές από τον κινηματογράφο, την τηλεόραση, το θέατρο, με χρώματα κι αρώματα Ανατολής και Δύσης. Αυτή είναι -με λίγα λόγια- η νέα μουσική παράσταση-πρόταση της Ευανθίας Ρεμπούτσικα με τίτλο «To αστέρι κι η ευχή», που κατέκτησε την αγάπη του κόσμου.

Κανονάκι, ακορντεόν, πιάνο, κοντραμπάσο, τύμπανα, και βιολί με αγαπημένες μελωδίες που περιλαμβάνουν μουσική από το «Αστέρι και την ευχή», τις «Μικρές ιστορίες» και τη «Φωνή Αιγαίου» την «Πολίτικη Κουζίνα» και τις τούρκικες ταινίες «Babam ve Oglum» και «Ulak». Σε ένα λιτά δομημένο -και σε κορυφαίες στιγμές διαδραστικό-  πρόγραμμα.

Όπως διευκρινίζει η διοργανώτρια εταιρεία, τα εισιτήρια που έχει ήδη προμηθευτεί το κοινό ισχύουν και για τη νέα ημερομηνία διεξαγωγής της συναυλίας, ενώ ισχύουν και τα σημεία προπώλησης: Ticket Services: Πανεπιστημίου 39 (Στοά Πεσμαζόγλου)-τηλ.: 210 72 34 567, Καταστήματα Public, Βιβλιοπωλείο «Ευριπίδης» (Λ. Κηφισιάς 310, Κηφισιά, τηλ: 21 8075 792), Κινηματογράφος ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΑ (Παπαδιαμάντη 12, Κηφισιά , τηλ 210 8019687)

Mουσικοί:

Πάνος Δημητρακόπουλος – κανονάκι

Θάνος Σταυρίδης – ακορντεόν

Ανδρέας Συμβουλόπουλος – πιάνο

Άγγελος Παπαδάτος – κόντρα μπάσσο

Νίκος Παπαβρανούσης – τύμπανα

 

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%