Διασκέδαση

H Sandra Bullock και το νέο Ocean’s Eleven

today31 Οκτωβρίου, 2015

Background
share close

Η σταρ θα ηγηθεί ενός 100% γυναικείου καστ στην τρίτη κατά σειρά αναβίωση της ιστορίας.

Η είδηση έρχεται αμέσως μετά την εξαγγελία του remake των θρυλικών «Ghostbusters» από ένα εξολοκλήρου γυναικείο καστ. Και, όπως ήταν αναμενόμενο, αναζωπύρωσε τη συζήτηση περί φυλετικών στερεότυπων στο Χόλλυγουντ, χωρίζοντας τους fans των δύο ταινιών σε υπέρ και κατά των νέων γυναικείων εκδοχών.

Ας δούμε όμως τις πρόκειται να συμβεί με το νέο «Ocean’s Eleven». Όπως έγραψε το έγκυρο Playlist, ήδη είναι έτοιμο το προσχέδιο του σεναρίου από τη σεναριογράφο Ολίβια Μιλτς. Σύμφωνα με αυτό, η συμμορία των κακοποιών με τη χρυσή καρδιά και το δολοφονικό σεξαπίλ θα είναι αποκλειστικά γυναικεία, όμως δεν γνωρίζουμε ακόμη αν θα πρόκειται για αντιστροφή των χαρακτήρων που γνωρίζουμε από την προηγούμενη τριλογία ή για νέους χαρακτήρες. Αν ισχύει πάντως ότι ο Τζορτζ Κλούνεϊ έχει ήδη συμφωνήσει να κάνει μια guest-star εμφάνιση ως Ντάνι Όσεαν, τότε υποθέτουμε ότι προκρίθηκε η δεύτερη λύση.

Στο remake –το τρίτο κατά σειρά αφού της τριλογίας του 2001-2007 είχε προηγηθεί η ταινία του ’60 με τον Φρανκ Σινάτρα, τον Ντιν Μάρτιν και όλα τα υπόλοιπα καλόπαιδα της παρέας- θα πρωταγωστεί η Σάντρα Μπούλοκ, φίλη και συνεργάτης του Κλούνεϊ ο οποίος θα πάρει ενεργά μέρος στην παραγωγή. Τα ονόματα των ηθοποιών που θα την πλαισιώσουν δεν έχουν γίνει γνωστά, όμως, απ’ ό,τι γράφεται, ο Γκάρι Ρος, σκηνοθέτης του «Hunger Games» έχει θέσει σοβαρά υποψηφιότητα για τη σκηνοθεσία, ενώ το σχέδιο έχει τις ευλογίες και του Στίβεν Σόντερμπεργκ.

 

Πηγή: newpost.gr

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%