Διασκέδαση

Μπραντ Πιτ και Αντζελίνα Τζολί σας δίνουν ραντεβού στη θάλασσα – Δείτε το τρέιλερ

today7 Αυγούστου, 2015

Background
share close

Ο Μπραντ Πιτ, μετά την απρόσμενη καλλιτεχνική και εμπορική επιτυχία του «Fury» και το περσινό του (πρώτο) Όσκαρ ως παραγωγός της ταινίας «Δώδεκα χρόνια σκλάβος» του Στιβ Μακ Κουίν, δείχνει να προσέχει τα βήματά του, που πλέον μοιάζουν πιο στιβαρά και με περισσότερο θάρρος.

Αυτή τη φορά θα εμπιστευτεί -για δεύτερη φορά- την τύχη του στα χέρια της συζύγου του Αντζελίνα Τζολί, η οποία, μετά τη «Γη από αίμα και χρυσάφι» που ήταν υποψήφια για Χρυσή Σφαίρα ξενόγλωσσης ταινίας και τον πρόσφατο «Αλύγιστο» (που απέφερε περισσότερα από 130 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως), επιστρέφει με το «By The Sea».

Η ιστορία τοποθετημένη στην Γαλλία της δεκαετίας του ’70 αφηγείται την ιστορία της Βανέσα, μιας χορεύτριας και του συζύγου της, Ρόλαντ, αμερικάνου συγγραφέα, με τον οποίο ταξιδεύει στην Ευρώπη σε μια προσπάθεια να σώσουν το γάμο τους.

Στην ταινία που έχει ημερομηνία εξόδου στις 13 Νοεμβρίου 2015, η Τζολί συμπρωταγωνιστεί με τον Μπραντ Πιτ, τη Μελανί Λοράν και τον Μελβίλ Πουπό.

Παράλληλα με τα γυρίσματά της, η πάντοτε ενεργή και πολιτικοποιημένη Τζολί κάλεσε τη διεθνή κοινότητα να βοηθήσει τους πρόσφυγες σε Συρία και Ιρακ, μετά από επίσκεψή της σε περιοχές του Ιρακ στις αρχές του Ιανουαρίου, γράφοντας τις εμπειρίες της σε άρθρο των New York Times.

Ενδεικτικά έγραψε: «Για πολλά χρόνια επισκεπτόμουν καταφύγια και κάθε φορά, καθόμουν και άκουγα τις ιστορίες των προσφύγων εκεί. Προσπαθούσα να τους δίνω θάρρος. Ομολογώ οτι στο τελευταίο αυτό ταξίδι έμεινα άφωνη».

Μητέρα και η ίδια έξι παιδιών, η Τζολί ζητάει «περισσότερη προσοχή σε χώρες που την έχουν ανάγκη», καλώντας την παγκόσμια κοινότητα «να βρεί ένα δρόμο προς την ειρήνη στις χώρες αυτές της Μέσης Ανατολής, ανασταίνοντας ξανά τις πόλεις-φαντάσματα της Συρίας».

Πηγή: cinemag.gr

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%