Διασκέδαση

Πέντε ράπερ που έγιναν επιτυχημένοι ηθοποιοί

today24 Σεπτεμβρίου, 2014

Background
share close

Με αφορμή την εμφάνιση του ράπερ Andre 3000 στη μεγάλη οθόνη με τη βιογραφική ταινία “All Is By My Side”, στην οποία θα υποδυθεί το θρύλο της ροκ Τζίμι Χέντριξ, καθώς και την πρόσφατη κινηματογραφική εμφάνιση του Ice Cube στο “22 Jump Street”, ας ρίξουμε μια ματιά στους πέντε κορυφαίους ράπερ που πήγαν εξίσου καλά στο χώρο της υποκριτικής.

1. Common
Τον έχουμε δει κυρίως σε κινηματογραφικές ταινίες και τηλεοπτικές σειρές δράσης, όπου το παίξιμο του συνδυάζει κάτι από την παράνοια του Samuel Jackson και λίγο από την μαγνητική παρουσία του Denzel Washington. Ταυτόχρονα, έχει πάντοτε τον τρόπο να κάνει την παρουσία του μοναδική.

2. Ice Cube
Έχει παίξει δράμα (Three Kings), περιπέτεια (Ghosts Of Mars), αλλά το σπίτι του Ice είναι η κωμωδία. Πρώτα με τη σειρά ταινιών “Friday” και τώρα με το “21 Jump Street” και το “22 Jump Street” που ακολούθησε, ο Ice Cube έχτισε το δικό του brand στην κωμωδία.

3. Mos Def
Θαρραλέος ο Mos Def (ψευδώνυμο του Yasin Baley) έχει δοκιμάσει τις δυνάμεις του σε κινηματογραφικές ταινίες φαντασίας (“The Hitchhikers Guide to the Galaxy”), δραματικές (Monster’s Ball) και δράσης (“16 Blocks”) , διατηρώντας αυτή την trademark «μουρμουριστή» ντοπιολαλιά του και μια γνήσια ψυχωμένη υποκριτική.

4. Tupac Shakur
Για χίλιους μουσικούς λόγους κρίμα που δεν ζεί. Για χίλιους ένα λόγους ακόμα πιο κρίμα που δεν έχουμε τον Tupac κοντά μας.  Όσοι τον έχουν θαυμάσει σε κινηματογραφικές ταινίες όπως τα “Gridlock’d” και “Gang Related” θυμούνται το πηγαίο ταλέντο του Mr. Shakur. Για τους υπόλοιπους, μια σκηνή:

5. Will Smith
Ένα σωρό ταινίες! “Men In Black”, “Bad Boys” , “Hancock”, αλλά κυρίως το “Ali”, για το οποίο έφτασε μέχρι τα Όσκαρ (υποψηφιότητα). Επίσης με το “After Earth” όπου πρωταγωνίστησε με τον γιό του, έκανε καριέρα και στα Χρυσά Βατόμουρα. Τα τελευταία χρόνια ο πρίγκηπας του Bell Air  ραπάρει πλέον μόνο σε πάρτι μαζί με τους κολλητούς του, ενώ το όνομα του παίζει για κάθε νέο cine-blockbuster ή και οσκαρικά φαβορί . Και αυτό δεν είναι καθόλου κακό…

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%