Διασκέδαση

Spinball – Holy Limbo live at Six d.o.g.s 14 Απριλίου 2019

today8 Απριλίου, 2019

Background
share close

Οι Spinball και οι Holy Limbo συναντιούνται για πρώτη φορά στη σκηνή του Six d.o.g.s. Από τα όρια του psychedelic grunge στα ηλεκτρονικά ηχητικά τοπία μετά-ψυχεδελικής ροκ, με αρκετά εναλλακτική και fuzzy προσέγγιση, θα παρουσιαστούν νέο υλικό, αλλά και αυτό που ήδη έχουν κυκλοφορήσει.

Show starts: 21:30

Doors open: 20:30

Είσοδος: 6€
six d.o.g.sΔ: Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι, 105 51, Αθήνα, ΕλλάδαA: 6-8 Avramiotou str., 10551, Athens, GreeceT: (+30) 210.3210510W: www.sixdogs.grM: [email protected]

SPINBALL
Οι Spinball είναι εναλλακτική ψυχεδελική ροκ μπάντα από την Αθήνα που δημιουργήθηκε το 2006. Το Μάιο 2011 κυκλοφόρησαν το πρώτο τους άλμπουμ με τίτλο “Roger’ s Fable”, από την Orkestral Promenade Productions. Τον Σεπτέμβρη 2015, κυκλοφόρησαν το δεύτερό τους άλμπουμ με τίτλο “Shadows” σε ψηφιακή μορφή, για να ακολουθήσει τον Ιανουάριο και η κυκλοφορία του άλμπουμ (LP) σε βινύλιο από την B-Otherside Records. Ο ήχος τους προσδιορίζεται ως εναλλακτικό ψυχεδελικό ροκ, με αρκετή αφαιρετική διάθεση και ακατέργαστo ηχόχρωμα, που παραπέμπει κατά κάποιον τρόπο στα πρώιμα στάδια του χαρντ ροκ.
Bandcamp B-Otherside Records | Reverbnation Facebook | YouTube

HOLY LIMBO

Οι Holy Limbo δημιουργούν ηλεκτρονικά ηχητικά τοπία μετά-ψυχεδελικής ροκ, με επιρροές από downtempo trip hop, ambient και electronica. Η μουσική τους χαρακτηρίζεται από συμπαγείς μπασογραμμές και beat, minimal επαναλήψεις κιθάρας και synths.Μετά την κυκλοφορία του πρώτου τους EP “First Circle και με δύο βίντεο “DSong” και “Pray for Change” στο ενεργητικό τους, οι Holy Limbo ηχογραφούν αινούργιο υλικό σε πιο uptempo groove, ενσωματώνοντας στη μουσική τους electro tech αισθητική.
Members: Antony Ka (guitar/vox) Ekelon (keys/samples) Γιώργος Λιάπης (bass) Δημήτρης Γρηγοριάδης (drums)
Holy Limbo : Bandcamp // Facebook // YouTube // Soundcloud // Instagram

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%